![]() |
Re: Avem anul asta cursa de indemanare???
sa reformulez.....anul asta 2008 avem ceva!!!!!! cursele legale sunt din an in paste. ff dezamagit.... nu mai e ca pe vremuri (Ex. Prisma )
|
Se organizeaza cateva in Sfantu Gheorghe, aveti aici mai multe detalii: http://www.autocrono.ro/modules.php?...i&op=show&id=4
|
5 Aprilie - Indemanare Buzau - ACR Buzau
|
Data concursului: 5 aprilie 2008
Ora limita inscrieri 11.00 (la ora aia concurentii sa fie la fata locului) Ora 12.00 incepe concursul Ocazia: 105 ANI de ACR; vor fi prezente oficialitati-politie, primarie etc Conditii de participare -vechimpe permis 1 an -casca de protectie -masini cu motorizari intre 800-2000cmc FARA TAXA DE PARTICIPARE Clase: fete, baieti Traseul: tehnic (parcari laterale, cu spatele, cu fata, jaloane, intoarceri, porti etc.) contra-timp O mansa de recunoastere, una de antrenament, doua de concurs. Timpul cel mai bun obtinut intra in clasamentul final. Organizator: ACR BUZAU |
Dar anul acesta de 1 Mai se mai face ceva la C-ta??:rolleyes2,ca nu am gasit pe nicaieri scris ceva:???:
|
Quote:
|
Si o sa mai fie indemanare la Braila - 19 aprilie.
|
Quote:
|
sunt de toate
|
astept marea ca e singura cursa legala mai de amploare .. urat , acum cv timp erau la apx 2 saptamani..pacat ca numai e ce-a fost !! [ex. prisma , aeroport ]
|
Quote:
pt ce ne trebuie casca :)))mai mult de 70km/h nu ai unde.... |
Quote:
|
Quote:
trecand peste faptul ca multi "organizatori" non-LegalRacing vad ca principala caracteristica a performantei unui motor, in vederea clasificarii masinilor, cilindreea si nu caii putere (desi pentru o o competitie din catergoria "amatori" cu "street-car"-uri e mult mai relevanta puterea decat capacitatea cilindrica), eu personal NU inteleg de ce e restrictionata inscrierea masinilor de peste 2000cmc... |
Daca stai s-o iei asa "organizatori" sunt asociatiile sportive iar organizator e ACR-ul ori un club/societate posesoare de licenta de organizator (eliberata tot de ACR si care costa ceva).
Ca sa-ti raspund la intrebare, pot banui ca ACR-ul, ca organizator de competitii oficiale sportive (a se citi profesioniste) se inspira din regulamentele FIA si cele proprii. Un motiv clar nu a putut sa-mi dea presedintele filialei. In plus de asta, initial plaja era 1300-1900 cmc. Probabil ca invata si ei cum e cu amatorii cum inca invatam si noi cum e cu chestiile serioase. Am reusit sa-l conving ca un Tico nu poate dauna grav sanatatii, mai ales ca avem unul in club. Iar limita maxima tot asa a crescut, avand un Audi a4 doritor. In plus de asta, distanta dintre jaloane va fi una medie. Masinile cu peste 2000 cmc sunt...mari. Ca sa nu iasa discutii... Oricum, te-am citat cu cel care vinde si cel care nu este obligat sa cumpere. |
N-am avut intentia sa critic... daca asta s-a inteles...
Ci doar am avut o nedumerire... zic eu de bun simt, avand in vedere ca nu tre sa fie masina foarte mare ca dimensiuni ca sa aiba un motor mare - de ex un urs/pisica 325, golf vr6 etc. nu cred ca s-ar simti mai sufocate ca spatiu pe traseu decat altele.... Sau daca s-ar presupune ca sunt prea puternice cele peste 2000... tot asa, nu ar fi tocmai corect ca sunt 1.8-ur, 2.0uri cu multi cai peste 2.5-uri, 2.8-uri aspirate... si intradevar de acelasi lucru ii banui si eu... ca stau cu ochiul prea mult spre competitiile pro unde masinile sunt cumparate/facute special pentru a se incadra in anumite grupe si avand in vedere anumite restrictii ale regulamentului... si nu se gandesc ca la amatori masinile sunt de strada si varietate motorizarilor e maxima... in fine... ei stiu poate mai bine de ce fac asta... insa o sa piarda cateva masini care ar fi fost mai spectaculoase poate... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning