![]() |
Re: Ce dungi ar merge si p`dacioara mea ?
Frate.. problema ta kiar sunt dungile ? .. eu mash uita la pragu ala indoit .. la cauciucurile alea mancate ..la roata din fatza - stanga ..prindeti bara k lumea ..cel putin astea leam vazut in poze.. tu mai intai fao k lumea .. sa nai joc in directie sa ai suspensiile k lumea ..sa fii cat d cat in normele rar-ului.. sa nai probleme cu lonjeroanele .. k degeaba ii pui dungi dak atunci cand o intorci cu frana d mana iti lasi juma d mashina in urma...sau tu o foloseshti k ornament de curte !? ....
|
ca bine zici tu acolo ;)
|
masina intra in reparatii capitale in max 2 sapt intr`un service din craiova .. aja k am eu grije ce trebuie .. eu v`am intrebat d niste dungi nu de alte alea ..
|
Pey bun .. atunci reparo..dak poti refai toate nichelajele..sa nu s auda nici un tzacanit nici un parait si dup aia .. dak vrei .. cautai proiectoarele alea de le avea ea original in varianta d rally si dak vrei tu dungi ..inceark sa l aliniezi cu proiectoarele .. zic eu ..
http://www.geocities.com/MotorCity/5123/1310a.jpghttp://www.geocities.com/MotorCity/5123/1310b.jpg ..un alt element d tuning retro sportiv este capota portbagajului neagra grunduita..sa umbli la toba... dar oricum ai grija c ii faci .. sa nu dai in kitch cu ea ..sa ai super tuning si mai shtiu eu ce .. si motoru satzi paraie in trei si sa scoata o gramada d fum .. |
incearca ..si tu dungile d tip gordini.....
poze cu dungile www.gorde.org |
dungile tip Gordini sunt super parerea mea....sunt discrete si au un efect super tare.....daca tii neaparat sa ai dungi pe masina...atunci Gordini Style sa fie;)
|
greu!!!
dacie cu dungi = kich dacie fara dungi = splendoare |
hai ma ca alea Gordini arat decent...cu toate ca ar da foarte bine daca i-ar da o linie curata...fara dungi....in asa fek incat cand te uiti la ea sa para intrg..adik aripa sa se potriveasca cu usile si aripa spate...si sa nu aiba tabla cu aspect de "celulita".adik sa nu fie in valuri dalea mici si apropiate
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
asta numa ca idee;) |
Arata super masinile din poze cu toate ca sunt replici...imi place stilul ala...arata clasic..simplu...si de mare efect...doar pentru cunoscatori
|
Quote:
|
Quote:
eu zic ca ar iesi mai bine dacat cu dungi acum el hotareste cum face dac intradevar il duce la reparatii ar putea sa faca si faza asta :-P ;) |
nu`sh c sa fac sa le dau de tot jos sau sau sa pun altele mai apropiate de priza de aer si mai late ..
|
Quote:
sfaturi ai primit destule |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning