![]() |
Re: consola centrala dacia 1310 fara bord de cn!
imi place nuca de la schimbatoru de viteze;) ...de unde ai luat-o??:rolleyes2
|
Quote:
|
se gasesc in comert console speciale pt dacia cu tot cu incalzire p ele si loc pt cas
|
4 Attachment(s)
uite un bord de Opel Astra F din `92 pe dacia mea.....si montat de mine.O sa mai pun niste poze si un filmuletz cand vin cu ea de la electrician....trebuie modificata instalatia pt bord.
|
urmeaza sa montez si continuarea consolei....dar mai trebuie sa-mi iau maneta de la frana de mana de pe Astra si sa modific schimbatorul de viteze.
|
Quote:
|
Bine ca mi-ai spus, sincer nu am mai vazut pana acum pe vre-o Dacie asa ceva, asa ca habar n-aveam ca e de Dacie originala. App, cate Dacii ai vazut cu consola acest tip???
|
Cel putin una. A mea :)
Intra pe daciaclub la rubrica dacia 1300 si o sa vezi acolo multe console d-astea. |
acuma chiar ca ma tenteaza si pe mine sa-mi fac cumva o consola :)
|
6 Attachment(s)
salut .am facut si eu o consola. pe dacioara mea .nu am reusit sa-o imbrac in piele dar urmeaza..puteti sa va dati cu parerea poate mai modific ceva la ea sau mai pun ceva pe ea ...sper sa nu va suparati dar nu am facut curatenie in ea:arrow:
|
degeaba va faceti console frumoase , daca nu taiati schimbatoarele alea de juma de metru ,strica tot aspectul ,eu am bord normal si lam facut mai mic si arata mult mai bine
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inceputul la consola mea ptr dacioara...
O sa o vedeti terminata dupa itp ca nu e autorizata si fac figuri/// |
trebuie taiat din schimbator,dar atunci cursa ar fi mai mare ,si daca ii mai faci si un shirt-shift,te-ai realizat!!nu e greu de facut,mai ales la 13xx...
|
Quote:
p.s.:ce e acel "shirt-shift"?banuiesc ca face cursa intre trepte mai scurta,sau ma insel?si cum se realizeaza la o dacie?ms:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning