![]() |
Re: vind R5 turbo
da, este unul mid-mounted Turbo pe langa TM...la un club sportiv..tipul de la care am achizitionat eu Alpine-ul a vrut sa-l dea la schimb cu diferentza pt acel R5 Turbo dar nu s-a acceptat propunerea...
Alpine-ul pe net are 110CP, iar in acte RO 108CP..RAR-isti astia sunt mai fraieri ei..din fire :lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
asta trebuie sa fie..eu n-am de unde sa stiu exact ce si cum...cel ce mi-a vandut Alpine-ul mi-a spus..e un mosh sa zic asa..de 53 ani..pasionat de masini puternice..acum si-a luat VR6, de asta a renuntat la Alpine.
Daca apuc sa dau de masina..s-o vad si eu ca tare sunt curios, atunci cu mare placere iti zic si tie :wink: |
Quote:
|
chiar vrei sa "atingi masina" :P - nu mi-zi zis si mie de arborele ala daca sa il montez sau nu pe masina.
|
masina banuiesc ca o dai intreaga si in stare de functionare .. lasa te rig un PM cu un ultim pret si un nr de tel la care te pot gasi . mersi mult
|
Quote:
Si aici vorbim de masini de serie asa ca discutiile despre "Turbo 2" sunt excluse. |
Quote:
am luat masina cu 800 euro fara motor , fara cutie dar dreapta la lonjeroane.Am pus totul in ea ca pentr mine , tinichigerie, vopsitorie...stii cit am lucrat sa fac un ornament de spate?Planetare refacute , pivoti , bucsi etc. am o lista la cele mai imp repere.Inca nu am terminat sa o montez da exista totul pt ea ...chiar si in plus. Turbina e in stare f buna , aprindere de turbo originala ,jenti pe 14 si multe altele care nu imi vin in cap. zilele astea iau si bara originala. e 100 euro sh Chiar nu stiu de ce am luat masina asta pt ca am muncit la ea f mult.Daca nu imi recuperez banii si munca nu o dau .Deci pretul e corect. Parbrizul e nou...150 euro(cu lipitura si cheder nou, bordul schimbat, nu are crapaturi .) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning