![]() |
Re: Ce detector de radar folosesti ?
nu mai folosesc .. ca acuma sunt si camere video si alea nu le detecteaza:))
|
mi-am luat alt detector, Valentine One care este super bun.
|
asa, si camerele video ce fac? cum detecteaza viteza?
faza aia cu calcularea pe baza timpului si distantei e conjuncturala. e o medie. poate ai circulat cu 50kmh, si dintr-o data ai mersc cu 400kmh...sau ai mers constant cu o viteza. cum te incadreaza? sunt benzile alea magnetice de pe dn1 care sunt f apropiate si prezinta o v medie pe un segment de drum scurt care de fapt se poate inregistra ca instant (distanta de 10m intre ele sau ceva de genul asta) |
Am facut upgrade la detectoare:D,....bel rx65 ,bel995 si...o supervechitura de Uniden cu gps intern....asta e cu dedicatie pt dn1 si unde mai sunt camere....in plus sta f bine la eliminare alarme false;)
|
1 Attachment(s)
Detector WHISTLER Pro 3450
|
1 Attachment(s)
Cobra ESD 7000
|
cobra 9300 cred..... cat a mers lua radarele de la cca un km,poate mai bine...si un wistler...mai vechi....dar s-au ars ambele ...acu merg cu rugaciunea in gand.....pana mi-oi lua altu...
|
whistler xtr 140
face treaba buna |
si mi s-a ars cobra, dar se schimba o siguranta :D ...
acum a luat-o razna si detecteaza aiurea. oricum, la 5ani de cand e folosit, si-a facut treaba cu vf si indesat...mi-am luat acum un 9330, si tre sa imi soseasca pe marti |
un cobra .. la 5 mil .... nuj exact modelul....
|
V-as deranja cu o intrebare , cam ce detector mai bun se poate lua in ~5 mil.Si as dori si niste lamuriri eventual in priva despre detectorul cu GPS.
|
Whistler pro 3450 pe care nu stiu sa il folosesc!
|
Quote:
|
Whistler XTR 330 ... pana acum si-a facut bine treaba, sper ca si de acum inainte.
|
Cobra.E ok la pret si isi face treaba:D;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning