Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Vehiculul amfibie intra in productie de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/43807-vehiculul-amfibie-intra-productie-serie.html)

ROSSI 46 15-06-07 22:57

Re: Vehiculul amfibie intra in productie de serie

in bucureshti e buna o dintrasta da sa aiba shi o bomba atomica pe ea...si ar rezolva toate problemele

cat despre pretzul de 100 de milioane imi pare ceva super aberant...sunt prosti de aia leau trebuit atatzia bani...cu 100 de milioane romanashii noshtri o faceau sa shi zboare

ramane de vazut shi pretzul...dak nu va fi unul exorbitant shiar merita banii tzinand cont de ce e capabila

florin_cars 16-06-07 01:12

avand in vedere k se afla pe un teritoriu calcat de putini..constructori auto, 100milioane e un pret bun pt conceperea si ducerea conceptului la bun sfarsit :wink:

mai exista un model clasic de masina amfibie..construit in cateva sute de exemplare si e considerata drept cea mai urata masina din LUME, calitate f proasta a caroseriei..rugineste usor, apoi s-au mai facut cateva incercari tot prin Anglia..poate chiar aceeasi constructori si in final s-a ajuns aici...

O asemenea masina va fi foarte apreciata in ciuda parerii unora care sunt obisnuiti prera mult cu mentalitatea romanilor saraci..o masina/barca e ceva demult asteptat...si urmatorul pas..e masina/avion..care desi a aparut sub forma mai multor prototipuri...inca nu e gata de productia de serie..si oricum va fi foarte scumpa, pe cand masina amfibie e mult mai acceptabila k pret :)

Patrulei 16-06-07 01:43

nu mi se pare cine stie ce la pret:D:Dcred k o sa se vanda masina.ar sta bine una in garaj:Pcand ma duc la m-te la bolboci ma bag pe lac;))interesant:D:D:P

sprinter 16-06-07 07:46

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 950464)
in bucureshti e buna o dintrasta da sa aiba shi o bomba atomica pe ea...si ar rezolva toate problemele

cat despre pretzul de 100 de milioane imi pare ceva super aberant...sunt prosti de aia leau trebuit atatzia bani...cu 100 de milioane romanashii noshtri o faceau sa shi zboare

ramane de vazut shi pretzul...dak nu va fi unul exorbitant shiar merita banii tzinand cont de ce e capabila

Eu zic ca bmw , mercedes , audi ... constructorii mari cheltiesc mai mult pentru un model de masina care costa de la 50.000 e in sus ....

Prestige 17-06-07 00:09

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 950708)
Eu zic ca bmw , mercedes , audi ... constructorii mari cheltiesc mai mult pentru un model de masina care costa de la 50.000 e in sus ....

se cheltuiesc sume exorbitante pt conceperea unei masini de 50000 de euro ; de exemplu pt S-ul celor de la mercedes pana acum sa trecut pragul de un miliard in plus masina aceasta Aquada este pt cei ce au in conturi bani seriosi . Fani din lumea buna se vor gasii destui plus ca se vrea destul de exclusivista

gavrila 17-06-07 02:06

ohoooo videanule...ai gasit solutia pt bucuresti :P

stecherro 19-06-07 00:33

seamana izbitor cu mx5 sau miata...mi se pare o masinuta super...sper sa vedem si la noi pe strazi..adica gropi :D

sprinter 19-06-07 00:40

De la mx 5 s a si plecat .... mx5 ul a fost modelul de baza din cate stiu ....

Urban per4mance 19-06-07 05:10

Pai daca a intrat in prod d serie inseamna ca s-au facut niste studii d piatza,ca exista cerere..nu baga nimeni bani in asa ceva doar de dragul"artei"....... Pe la aia prin delta dunarii ar fi buna.

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning