![]() |
Re: ursuletul AOX
Avand in vedere ca banii investiti in masina nu ii mai recuperezi....sau ii recuperezi f greu...ar trebui sa te gandesti ca e pacat de munca si de banii investiti in ea ca sa o vinzi. Nu stiu alte detalii.....si nu intelege postul gresit, eu doar mi-am spus parerea. Personal consider ca masina face mai multi bani, dar sunt multi ca mine care o admira si care nu o sa o cumpere. Orice decizie ai lua....iti urez bafta.
|
Quote:
nr meu este 0722 376 999 |
unde poate fi vazuta masina? si cand?
|
in principiu masina poate fi vazuta incepand cu saptamana viitoare, motivul fiind ca inca nu i-am montat planetarele pe fata :D
|
up..............
|
un mare uppppp de la mene pt cum arata masina,si pt toata pasiunea,munca si bani investitzi in acest ursuletz......bafta la vanzare
|
upppppppppppppp
6000 cu spoilere praguri, faruri, stopuri si oglinzi .... 7000 cu spoilere praguri, faruri, stopuri, oglinzi, amortizoare koni reglabile, arcuri koni, discuri zimmermann perforate si tobele simoni de carbon |
waw e ceva de vis la bani astia.am vazut masina pe viu si face ultimul ban
|
mersi pt aprecieri
|
numai fa oferte dinastea..
7000 cu spoilere praguri, faruri, stopuri, oglinzi, amortizoare koni reglabile, arcuri koni, discuri zimmermann perforate si tobele simoni de carbon ca pana la urma o dai cu 10 000 si pierzi f mult la ea mai bine dezmembreaza piesa cu piesa sa scoti cumva bani pe ele macar la juma de pret ca asa o dai de pomana :| |
masina trebuie sa plece urgent
|
am si eu intrebare.. cati cai are masina asa cum este acum ?
nu ar trebuii sa iti para rau de banii investiti, masina e de vis |
nu mai pot sa editez
chiar nu am nimic de ascuns daca va ajuta cu ceva sterg de pe lista pielea aia si gata, ganditi-va ca toate piesele au fost luate de la magazine de tuning din bucuresti, in special pit stop si au si eu adaosurile lor plus transport etc, de asta si scaunele de la 500 de euro au ajuns la 1100 si asa mai departe, ideea e ca din alta parte nu pot fi achizitionate si in afara de asta cred ca toti stim de ce japca se face ....... |
Quote:
|
7800 adica toata masina in afara de interior si muzica
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning