![]() |
Re: Battle || Opel Vectra x10
am votat leeloo dar totusi nu imi place spoilerul fata...dar "paintjobul"...imi place...
|
daca ma votati la iau la toti masini =)))))))))))) :))))))) (propaganda) :))
|
Lasand gluma la o parte (maf :evil: :-P), felicitari L33L00!
|
da bn :) sorry dak s-a suparat cnv .... (chiar va luam masinile , voi vi le cumparati eu vi le iau :D )
ma mir ca nu m-ati descalificat, masina e una reala c/p direct pe fundal :) |
bah esti dus cu pluta ... nust c ai in ultima vreme :lol:
|
vot yackone
|
1 Attachment(s)
frumos leloo ce ai facut dar parca seamana cu asta .....pacat ca nu e ideea ta e un c/p cam nereusit
|
si daca a copiat de acolo ? care e problema? e c/p . . .
cat pot unii sa manance ceva cand vad pe altii mai buni ca ei |
scarry,poti sa faci c/p dar nu de pe alta masina gata lucrata de alcineva
|
vot TNG...nice&clean :D
|
Quote:
un vtuner cunoscator , face brush(deseneaza el elementele nu le copie) l33loo e foarte cunoscut pt masinile lui donatoare si face binishor c/p`u ..... felicitari acestuia ;)) |
maf u nu stiu de ce u vb cand tu ai copiat o alta masina reala in bacground ala ??? deci chiar asa......
|
despre ce vb ? :)))) eu nu aveam asa mare chef sa particip, am pus o masina direct sa vad ce parere aveti de ea =)) macar am recunoscut, si spre mirarea mea are 4 voturi =))))))))))))))))))))))))))))))))))
vrei sa vezi ce stiu sa fac? aia e alta treaba..... asta a fost prosteala :) |
mai poate observati ca daca faceti c/p la masina pe vectra nu se pupa nici in 10000000000000000000 de ani asa ca ..... plm incercati si vedeti ca la munca asta asa de simpla "c/p" e defapt ffff mult de munca ;) si btw daca unu are o varianta mai buna decat a mea n-are decat sa faca battle cu min .... :lol:
ontopic Ms pt voturi |
well....... ai si votul meu ....... se face greu c/p da pune o chestie de la o mashina una de la alta shi combinale sa itzi iasa ceva unicat shi frumos .....mie nu imi place sa copii tot de pe o mashina
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning