![]() |
Re: Nova parerea vostra....evolutia :)
arata misto...
temperatura aia e cam ridicata :P baga niste lichid de frana sa iti dispara "!" din bord...sau mai misca putin sonda de la servo frana bafta in continuare |
apa asa ridica de obicei.....:P
si lichid am ....ca altfel nu mai mergea nici ambreiajul...eu ma gandesc ca e de la senzorii de la placute..ca mi s-au rupt firele...da mai intai incerc faza cu sonda...ms de sfat;) |
la mine sta un pic mai jos....cam pe mijloc :P
misca un pic sonda k e din cauza la ea... incearca un mic test si vei afla daq ai sau nu lichid de frana destul: pune p cineva la volan...pune contactu...ridica capota...si apasa u pe acel "tzumburush" de pe vasul de lichid de frana...daca dispare senzorul din bord inseamna ca nu ai destul lichid...nu ca nu ai deloc...ci doar nu ai destul s se inchida senzorul...am mers asa 1 an fara sa stiu ce e ... suspectand acel fir de la placute....care a fost montat pana la prima revizie acum 6 ani :P daca nu merge asa...misca sonda aia cu 4 sau 5 tzevi kre ies din ea...si sigur o s mearga...am mai intalnit aceasta pb la inca 4 nove si un seat....si nu era de la placute...ci de la lichid :) spor !!! misto bordul...(cam cat te-a costat daq poti s imi zici?) |
am incercat faza cu sonda si nu tine...o sa ma uit la lichid...dar sigur am si dala destul..da nu strica sa ma uit
Bordul..hai sa facem un calcul.... 7 Led albastre 1 RON bucata 4 Led rosii 5 ron bucata(nu sunt sigur...poate sunt mai scumpe ca sunt dalea de stopuri de luneta de la un Opel Astra) niste izolier....ceva fire... ~3 Ron si alea deci vro 30 de RON:D Pretu nu include manopera:D:P |
:-) Frumoasa nova:-)sa o stapanesti sanatos! marfa ceasurile de bord:-P
|
Quote:
|
Inceput De Tuning Discret Bun
|
Bv arata bine pana acuma !!! tine-0 tot asha !!!
|
4 Attachment(s)
uitati aici o tentativa de poza..ns ce intelegeti..da va faceti o idee :D
|
Frumos!... Imi place cum ai unit grila de bara!... Bv!...
|
ms...da inca nu e finisata..sa vedeti finalul...plus ca o sa pun poze cu rezolutie mare sa vada tot oul detaliile..ca asta e tot...atentia la detalii:)
|
Quote:
|
Aoleooo...crezi ca io nu as vrea.....dar deocamdata mere doar tata cu ea...si el nu vrea sa o lase....
Dupa ce o iau io sa merg cu ea sa fii sigur ca o sa o cobor...si o sa schimb si jantele cu unele pe 14 daca nu chiar pe 15...dar deocamdata imi ajunge atat O sa revin io cu niste poze maine sau poimaine asa.....in stadiul de lucru:d |
Draguta masina, semnalele de pe oglinzi merg?sau sunt puse la misto:?:
|
8 Attachment(s)
Semnalele chiar functioneza :D
Si in sfarsit am reusit sa vin cu niste poze...de proasta calitate deocamdata....dar promit unele mai bune si actualizate....plus ca azi mi-am pus si lampi noi si becuri albastre la proiectoare...acum vad "ca si ziua" Apropo...acum am si stalpii negrii...dar o sa vedeti cand o sa vin cu pozele actualizate:) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning