![]() |
Re: Seat Ibiza 1.2 12V Proiect modificari de o saptamana
Quote:
|
tot pe forum...la Seat...masina mea ....seatul meu....pagina 22
|
:)) pagina 22 ce amuzant esti... hai ca vad ca nu prea stii despre ce vb pe forum...
|
4 Attachment(s)
M-am gandit daca tot am masina demontata sa ii mai adaug si un suport de pahare... asa ca am facut rost de el si l-am instalat si pe acela.
|
la leon-ul meu s-a stricat arcul ala care impinge paharul sa iasa si acum pot sa-l mai deschid doat cu o surubelnita ceva....ce urmeaza???un frigider sa tina berea rece..??? :))))))))))
|
cat a costat suportu ala ?
|
Quote:
Ar fi ceva cu frigiderul din partea mea clar... in masina mea am ca e mai mare... la asta o probabil o sa urmeze o trusa de machiaj :) si un un suport de ochelari (cu asta vb serios) a costat vreo 150RON suportul |
:)))))))))))) fetele astea...ce sa le faci...oricum un tuning necesar pt prietena ta sa inteleg...
|
era mai mult necesar pt mine... ca nu am unde sa imi pun cutia cu suc cand merg cu ea :) hai ca maine urmeaza poze cu interiorul montat.
|
mama 1 mil jumate...ff scumpa :))
|
4 Attachment(s)
Am montat si interiorul imi place super mult cum a iesit. Dupa asta cand vin farurile o sa urmeze pleoapele
|
arata super marfa....de unde ai cumparat astea gen aluminiu????au fost scumpe...???arata super...schimbatorul era al iei s-au l-ai schimbat si pe ala?
|
1 Attachment(s)
Am scris eu pe acolo ca o sa le vopsesc... dupa cum arata poza de ma jos sunt elementele vopsite:
|
TIR imi place cum ai vopsit alea la consola, vroiam sa le infoliez cu carbon da parca mai bine da cu argintiul ala, keep up the good work ;)
|
TIR te deranjez si eu cu o intrebare .... eu am clima.. cum vopsesc eu consola aia ??? ca am displayul de la clima si butoanele alea ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning