![]() |
Re: Manta
succes cu noua achizitie!!! pe cand e gata de cercuri? :D
|
Masina aia am vrut eu cu un prieten sa o cumparam de la robert dar am renuntat; e varza podeaua... ce faci cu lonjeroanele? macar avea telecomanda la inchidere
Bafta, ai mult de investit: timp si bani Mario_b, oi fi eu iubitor de manta, dar nu se compara nici pe departe cu Chargerul - aia e masina si nu cred ca vor mai fi prin tara noastra draga oameni cu bani care sa cumpere asa ceva reconditionat... |
ai pus ma motoru de bmw pe ea??? .. hai mai rpd ca ma pliktisesc in ksa :)) .. >:D< abia astept sa aud sunetu de bmw pe manta :P
|
chiar eram curios sa vad o asemenea modificare....se pare ca reprezinta inca un proiect abandonat...
|
masina e in lucru chiar daka pe langa.. mai am un logan si un opel astra
|
auzi ma la el ..toti au alergato :))) bine ma tu zici ca eu alerg masina:))) huaaaaa.... acum alerg o manta gsi 2.2 ;))) te astept ...la start..
|
Doar4u, apuca-te de o masina si fa-o performanta, si frumoasa, nu mai abandona proiecte. Si asa, motorul de BMW pus pe ea, e o blasfemie. BMW sunt bune, foarte bune, dar a reconditiona o Manta punandu-i motor de BMW... Sunt atatea Opel Monza de 3.0 12valve, daca tot vrei ceva mare, pune ceva mare de la mama ei. Ca exterior, daca o vei face cum spuneai mai sus, va fi superba!!!
Bafta!!! Muschii batranului meu Ford s-ar incorda cu placere pt un show alaturi de Manta ta. Spor si hai sa le bagam la start. |
cand preconizezi ca va fi de vanzare ???? barfing sound
|
deja o vinde...:(
|
Barfing Sound Cu Caractere De 32~~!!!!
|
al 3'lea sau al 4'lea proiect esuat :!:
ce urmeaza?? |
dupa ce te dai jos dupa 2 roti.. credema ca nu iti mai arde d masini.. mai ales niste jafuri care tre sa bagi bani in ele.. doar ca sa mearga
|
ce sila imi e de topicurile lu doar4u17
|
Topicurile lui sunt cele mai tari!
:-) |
te-am pus eu sa intri pe ele ? crezi ca esti platit daka iti faci posturi ? si afla.. ca masina mai are putin si e gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning