![]() |
Re: TM32CIP ... TM08SPE .... Tico Power
Quote:
|
In schimb am observat un tzacanit intre scaun si volan...trebuie verificat cu atentie :lol:
Multa bafta la proiectele cu tico, pana acum esti cel mai curajos dintre noi:D si cu frana aia de mana, si cu bagatu' nasului pe la motor&stuff. Astept sa-mi zici si mie de unde sa fac rost de teava de aluminiu pt. filtru (si sa-mi zici daca mini-filtrul este cumparat sau facut de tine :D ) |
Tzeava .... breathere ..... iti trimit eu ;) cat despre curajul de a folosi excesiv:D frana de mana ....... te gandesti la 2 chestii : 1) vedea lumea cele mai turbate drifturi cu un tico .... sau 2) vede lumea ce usor (nu) se rastoarna un Tico ....... sper ca acum dispar TOATE glumele pe tema instabilitatii masinii :twisted: ...... dak da,mi-am atins unul din scopuri :lol:
@Quick: cat despre motor&stuff, top secret totul pana nu functioneaza 100% :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Vand :
1) prietena 2) woofer GZ 800 RMS, lada inclusiv - pretz 260 euro ps: un virtual tuning la repezeala (vechi) |
Da, arata bine...8)
Eu am doua... |
4 Attachment(s)
upgrade :D more to come ......
|
5 Attachment(s)
inca o tura de pozne .....
|
Mai, arata chiar bine cu angel eyes, dar parca e ceva ne-la-locul lui....eu o sa apelez la lupe....oricum, se vede frumos, si se vede si ca farurile sunt clare (made in China) :D
Mai vinzi prietena? La schimb merge? :lol: (gluma proasta) |
dileme dileme .....
@Quick: de ce la toti te-ai luat de semnele chinezesti si mie nu mi-ai zis nimic ? :lol: .............. putin imi pasa ca-s made in China, sunt foarte multumit de ele in sensul ca vizibilitatea a crescut, cu toate ca inelele mai taie din intensitate :p . Stock arata nashpa, e drept .... dar cu rabdare le-am vopsit negre pe interior si am lasat doar lupa shiny. Prietena e 185/20/(92,65,90),inca nu o dau :lol: :lol: :lol: |
Pai cu literele alea nu ti-am zis pentru ca nu le-am observat, sa fiu sincer :oops: ....dar nu-i nimic, iti zic acum: da-le jos ca sunt urate, si nici nu stii ce inseamna! (probabil) :lol: si oricum are toata lumea, asa ca nu sunt ceva special...
|
2 Attachment(s)
cu toate ca e sesiune ...... pliktiseala e in toi :rolleyes2
|
Da, asa ziceam si eu daca aveam BAC-ul aranjat :rolleyes2
:peace: :lol: kiddin' of course! |
2 Attachment(s)
upgrade .... multumiri Topser
|
Spala si tu motorul ! Capota atinge pe undeva strutul ?
|
1 Attachment(s)
Nu atinge, e la limita .... loc de 4 monede intre strut si capota, o moneda intre el si pompa de frana :lol: pana una alta, "teste" azi ..... 0-100 : 14,7 sec. Tico8) 8) 8) :2gun: :pelvic_th :peace: :chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning