![]() |
pe cat de simpla pe atat de reusita... :) ce inseamna sa nu incarci masina cu tot felulul de prostii inutile 8)
|
Cat de frumos arata tuningul de pe aproape orice 406!Super tare! :P
|
AVAND IN VEDERE CA ESTE MASINA VISURILOR MELE \"NO COMMENT\" AM FOST LA BUCURESTI CAND A FOST \"TUNING SHOW\" SI AM RAMAS CU LIMBA SCOASA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: DE CE OARE PTR. CA ESTE O MASINA EXTRAORDINARA CEL PUTIN LA TUNING EXTERIOR LA INALTIME .MASINA ASTA AVEA CE CAUTA ACOLO INSA UNELE CHIAR NU AVEAU CE CAUTA PAREREA MEA BWM-UL ALA CU ARIPI UMFLATE DE ZICEAI CA E AMFIBIE SAU SOLENZA AIA FORTATA PROBABIL DE ACEEA NICI NU S-A PREA VAZUT PROPRITARUL PRIN ZONA :wink:
|
reusita... imi place muzica de pe ea :lol:
si misto ideea cu fumul interior :wink: |
pacat ca-i...umm... hdi.
|
Re:
Quote:
|
Re: PEUGEOT 406 hdi
+ paint
+ jante + sistem audio + instalatzia de fum (let`s get high!!!) + kit - motorizare (asta asha offtopic nu imi plac dieselurile) |
mie...sincer...imi place foarte tare...:D:D:D ...felicitari proprietarului...;)
|
imi place culoarea masinii ,jentile sunt misto ,neoanele.... priza aia de evo parca nu prea sta bine... am vazuto la destule masini, si la dacii.... oricum in rest e tare
|
1 Attachment(s)
Faina Faina Tuning by Kid Tuning
|
super tare e faza cu fumul ala .. e tare ideea ;)
in afara ca e diesel alt minus n-are.. ;) |
e super tare 406.
|
pacat ca o facut accident cu ea.. am fost acolo cand s-o pupat cu unu :(
|
S-a schimbat propietarul..si s-a mai schimbat si spoilare..jenti..mai multe..:D Acum circula prin Arad io zic ca e misto masina...pacat ca nu mai merge cu ea la Tuning Showuri..:D
|
Jantele sunt/ erau frumoase .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning