![]() |
Sonorizare nota 10 cu +
Interior 10 cu + Exterior + Eleron + Per total + !E frumoasa |
E frumoasa .. mai putin jantele.. putea sa puna ceva mai .... MARE ..
|
+ pentru muzica restu e kitch sincer nush ce sa votez
daca nu stii nu te baga aiurea in seama si in plus tot timpul de cand ma stiu eu clujul v/o dat lectie la audio si tu vorbeti prosti ... Mcar ai fost la arad sa vezi cine o rupt locu??? Dar la bucuresti ai fost sa vezi ce pote tigra aia??? Tot vb aiurea ca sa te aflii si tu pe forum... |
frate... strange bani si cumpara-ti faruri (am auzit ca e cam 500eu perechea noi noutze) ... alea ale tale tricau toata masina... crapate... negre oglinzile... cred ca ar fi locuit si gandacei acolo daca nu ardeau becurile asa tare :D ... interior portocaliu + neoane + boxe = demential...
Kitch you say? i don't think so ! |
:lol: Cel putzin spoilerul ala de M... :lol:
|
masina e ok :D ...mie chiar imi place..mai putin eleronul dar merge si asa 8)
|
mie mi se pare foarte reusita masina (nu am vazut-o live); spoilerele sunt frumoase, iar cel de pe fatza este in linie cu farurile; jantele sunt ok; eleronul...cam mare pentru gusturile mele, dar nu e nici pe departe de prost gust, se potriveste cu masina (aviz manelistilor de pe la noi:nu va mai puneti eleroane de genu' asta pe dacie, ca nu se potrivesc cu semnul \"nike\" de pe luneta :lol: ); culoarea se poate schimba usor, daca sunt bani; sistemul audio pare ok, oricum bine finisat, mai rar pe la noi
|
eleronu parca nu se potriveste cu bijuteria asta de masina
era mai frumosa cu jante mai mari |
mashina arata super bine !felicitari prorietarului!!in agara de spoiler totul este o.k.! tuning auto facut de calitate !
Apropo.La ce categorie concureaza ?? Calitatea sunetului sau Presiune?? |
audio da
interior super dar nu imi place bodykitul |
eu sunt mord dupa tigre dar asta nu mi place
vopseaua este aiurea nu stiu ce are dar nu mi place |
Dude ... asta e tuning sau ce ? :x
|
Re: sfigmo AB-19-MCM
Quote:
|
mamy , dak is cuminte imi cumperi si mie una deasta ????
waw e f frumoasa si sunt mandru ca sunt clujean , sfigmo numai lucruri de calitate au facut :D bvo lor |
Nu e rea, dar cred ca la exterior se putea mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning