![]() |
..
bv GaJULE
ce nu se intelege si avd tot comenteaza la masinile care au venit din oradea este ca timpul nostru nu a fost de ajuns pt a termina tot ce s-a inceput pe ele partea buna insa este ca toate vor fi gata la un moment dat spre deosebire de alte masini din competitie deja zgariate care au venit fara retusuri... :? |
in primul rand e bmw si e moartea mea, dar:
Eleronul mi se pare ca nu prea are o pozitie corespunzatoare(parerea mea); Priza dupa capota e inadecvata si cred ca e si nefunctionala; Spoilerul fata parca nu cade prea bine pe acest bmw. Jantele sunt super si cauciucurile la fel; Paintul e simplu . frumos, bine realizat si estetic IAR USILE SUNT INEDITE ASA CA NU CRED CA ARE CINEVA CE SA COMENTEZE ASUPRA LOR Si cu toate astea l-as vrea:) |
stitzi bine parerea mea despre GAJ !! merita sa castige..da` noah :wink: !! portierele tip \"Lambo\" sunt ok..dar am auzit ca se misca,ca sunt ruginite,am sa va zic o parere sincera abia cand am sa vad cu ochii mei..pana atunci are votul meu..stiti ce am votat :lol: :lol: :wink: :wink:
|
Re:
Quote:
daca avea motoru lu CTL poate castiga |
Re:
Quote:
|
=))
hai mai si cu tine acum zici chiar tot omului in fata !
|
un singur lucru m-a deranjat... nu forma sau numarul tevilor de esapament... ci faptul ca se vedea ca unele erau albe in interior... nu iesise niciodata fum prin ele... si probabil ca nici nu va iesi curand... :lol: :lol: 2 tevi/piston... revolutie in lumea evacuarilor sport :lol: :lol:
btw stiu pe cineva care face butterfly door cu kituri de afara, butoane, jmecherii pt numa 700euroi... eu zic ca merita ca sunt de mare efect... asta mi-a placut cel mai mult la masina... :shock: |
Masina arata cat de cat bine insa cand te apropii...... are 6 tevi dar merg decat 4, cam ruginita, facuta fara prea mult gust, deci merita un minus !!! (parerea mea)
|
Extraordinara! Asta am votat eu! Carmen nu sunt incadrate ciudat triplele, masina e umflata ( wide body e varful tuningului pt mine ) :D
Cele 6 tevi deja sunt consacrate, daca intreb pe cineva: Bah itzi place gaju? Poate o sa zica: cine?? Dar daca zici : BMW-u ala cu 6 evacuari :D , e inconfundabil :wink: |
Vad ca e umflata, dar triplele arata de parca ar fi intrat la apa ...Sau sunt facute pozele dintr-un unghi aiurea si iti dau impresia de gol ...
|
cred ca cel mai mare minus la masina asta e stickerul de neam prost de pe luneta... el si XOY ... si 2 dacii din Vitan. In rest.. s-au punctat toate defectele/calitatile.
|
Re:
Quote:
Adevarat 100% !!! i eu am prieteni la care le'am zis de gaj ... si exact la fel : \"da cine'i ala?? ... beemweeu ala cu 6 tevi ... aaaaaaaaaaaa da acuma sjtiu\" ... ceva d genu :D |
probabil cea mai supraestimata masina de la adVANTAGE...
|
in orice caz masina e unicat si nu e vina proprietarului daca nu a reusit sa faca sa dispara acele mici defecte . Sunt sigur ca la urmatorul show nu o sa mai fie asa masina .. mie imi place e de senzatie masina ...
Si tuning se mai cheama si personalizarea masinii parca ... ori el a reusit asta .Inca ceva ... ce treaba are motoru cu tuningu optic (aci recunosc ca-s subiectiv) da de exemplu daca unu-si face dintr-o dacie un fel de OZN de masina daca n-are 1000 de cai sub capota nu merita nimic munca lui depusa = 0 ? :)) Oricum eu apreciez munca omului asa in graba cum a fost facuta sau asa defectuoasa masina este ceva gen NFSU2 la care multi critici de pe aci inca viseaza :) si pe un drum de sute de km se poate intampla absolut orice poate sa-ti crape un far , sa sara o piatra , sa dai peste un caine .. astea is mici accidente la care noi ar trebui sa mai inchidem si ochii... :) Iar cu rugina sunt sigur ca nu o fost pusa de el intentionat :)) abia atunci se poate critica un om cand face ceva rau .. |
am vazut prea tarziu sistemu d la usi e si 1700 € nu mai face pe dsteptu
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning