![]() |
Re: Intalniri de gradul 0 cu Politia
si daca nu am actul respectiv?
|
aham narcis.. deci si pe tine te`au agatzat... :))) mi`au zis si mie.. a zis tocaciu.. ma io n`am ce face.. d ce nu dai muzica mai incet macar cand treci pe langa noi... a zis ca oamenii fac reklmatie si ei nu pot sta sa se uite la mine.. bine ca nu mi`au dat amenda sau dealea.. ca nu`si permit ei sa`mi dea :))) da .. noah cine o fi handicapata aia care a sunat la politie.. mirciulica a facut galagie asear p`acolo cu Z3`u ca se tot plimba asear .. m`am intl cu el p`acol .. ca si toba lu ala se aude destul de tare.. el a tot facut ture :D si s`au gasit sa se ia de mine...
|
apai mno asa sunt astia :))
|
narcys... iar m`au oprit astia .. :D eram cu papucu..aveam treaba in oras.. n`aveam centura.. acte nimic.. aveam si pe unu in spate :D i`am zis ca actele`s la maicamea cred.. face... maicata unde`i ? .. zic.. la terra 2000.. si a zis ca pune`ti centura si du`te .. ciao :D de treaba omu :D
|
:))) aia da
|
ce ii terra 2000?:D
|
magazinul meu de piese auto.. :D
|
adica tu ai magazin de piese auto si nu zici nimic?:))) hahahaha
|
aloooo... derapaju' :)
|
no` dementule ca acuma sunt pe tine=)))
|
pai narcys dak ti se termina banii c`o saptamana inainte sa iei salaru sa ma cauti dak vrei ceva la masina :P
|
ohoo c`o luam pe offtopic :D
asteptam noi intamplari despre cei cu caschete.. :D |
si tocmai cand ma pregateam sa rad vreo 4 posturi :) ziceti, fratilor, chiar nu v-a luat nici un garcea in coarne pana acuma? hai, mai cu curaj! sa radem si noi... de ei, evident :p
|
:)))) ce prost sunt ma:)))eu am crezut ca e alt topic....
|
nu faceti ca ei!!! :)
in seara asta, in jur de ora 21:15, veneam pe victoriei dinspre piata cetate catre omv stadion. in fata mea, logan de garcea alba cu nr ab 01 poj. baietii, la intersectie au luat-o dreapta, pe motilor. credeti ca au semnalizat schimbarea directiei de mers in intersectie? nuuuuuu, nici vorba. credeti ca au incetinit macar 5 km/h sa se asigure? nuuuuuu... deci, hai sa fim exemplu in respectarea codului rutier, incalcandu-l. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning