![]() |
Este super masina. Eu o stiu inca de la inceput si cam stiu evolutia ei. Merita nota 10+. Atat pentru masina cat si pentru munca depusa si timpul investit.
|
Re: Golf II
PACAT CA NU A FOST BAGATA IN SEAMA.ARE UN INTERIOR BETON.ERAI LA CONCURENTA CU SANDU(POLO PORTOCALIU)VA ASTEPTAM LA ORADEA .
|
=))
singura masina care mi a placut din toate punctele de vedere ! Jante-suspensi - interior - tuning fata spate bun-un minus mic PT EVACUARE DA mic
Felicitari propietarului ! |
Quote:
|
mie personal nu imi placa atat de mult... este ceva pre finutz... cred k apartine unei femei... in cazul asta merita un 8 :)
|
e frumoasa masina.. exact cum ar trebui sa arate un golf II :)
+ clear + jante + interior |
Un + doar pentru ca-mi place seria Golf, si nu s-au abatut prea mult de la design-ul initial al masinii, nu extrem de reusita dar raman la rezultat pozitiv zic io (insa nu cu mult)
|
interiorul e super marfa
totul e din piele in interior + pt interior |
desteapta faza cu clantele dar si dc ramai fara baterie la telecomanda
|
Quote:
Imi place mashina e f frumoasa singura kestie care nu imi place din cate am intzeles este diesel dar asta depashind putzin doar partea de styling! |
+ clean style
+ linie originala + paintjob + evacuare dubla e foc masina, ce mai... abia astept sa o termin si eu pe a mea... sunt 'under construction' cu un golf 2 gti din 1990... max moritz edition... de toate pe el (aer, bord electronic, electric etc etc) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning