![]() |
Re: Comunitate
Quote:
|
6 Attachment(s)
sa ma prezint si eu serifu(yedu') din cugir
id mess:serifu_gun masini 2 saab 95turbo si honda civic coupe 93'(in curs de modificare) |
la honda o sa postez cat de curand
|
edi, ar fi fain sa-ti faci topic separat cu honda. sa ne spui ce ai facut si ce ai de gand sa mai faci la ea.
|
Quote:
|
sa ma prezint si eu la sectiunea corespunzatoare :D
sunt Ovidiu din sebes si am un 206 tunat si sunt in asteptarea unui 307(nu scapa de tuning nici asta) |
Salut, sunt Cristi, din vedere probabil ca ne cunoastem, ca doar locuim in Alba-Iulia.Asta e Megane-ul meu, am mai pus poze si la "Masinile din Alba-Iulia"...povestim in fata la catedrala :lol:
ID de mess: impressssia http://imajr.com/th/DSC00340_28769.JPG |
1 Attachment(s)
dau si eu pe aici , vad ca se aduna lumea, deci sa ma prezint marius detin si eu ford scorpio cei drept mai vechi dar merge :D poate ma stie careva din vedere pe aici
|
Quote:
|
yep si cu ceva muzica sigur ma stii
|
Quote:
|
Quote:
|
mersii de primire baieti , o sa fac tot posibilul sa incerc sa vin sambata sa vedem cum o scot la capat cu munca asta bato vina, sa ne auzim de bine
|
pfff...de cand nu am mai dat pe forum se pare ca sa adunat multa multa multa lume...atunci eram vreo 5 din cate stiu:D
|
sa ma prezint si eu
bilutz masini nema ca inca nam carnet da astept...poate o alfa 156 poate o honda civic coupe... id: bilutz_audi_dtm |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning