![]() |
Re: Masina mea
Quote:
AMR 11 zile pana ma intorc acasa :woowoo: |
frumos :) :P
|
cateva modificari , imbunatatiri facute la masina mea..." o dacie.."
capota fata prelungita eliminare manere usi portbagaj jante pe 15/ anvelope195/45spate si respectiv 175/55 fata geamuri elctrice fata scaune honda crx bari fata- spate, praguri fibra deschidere portbagaj din telecomanda la fel si usa soferului vopsea black magic perl (skoda) audio kenwood(sub+amp) triple spate albe interior imitatie piele visinie cam astea pana in acest moment |
Quote:
Bafta in continuare |
9 Attachment(s)
poze cu masina
|
Imi place ata aia lasata pt deschiderea usilor ;)
Imi place cum a iesit pana acum. Ii schimbi si suspensia? bafta |
6 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu masian mea si cu cateva din modificarile aduse masini!!!
Prelungiri fata, spate, praguri laterale, pleoape faruri, - stopuri fumuri LED, -cip, geamuri fumuri -eleron tip EVO -toba sport -jante 17'' DRIFTZ + cauciucuri NEXEN 205 - 45 - 17'' -sistem audio Sony XPLOUD, tub bas 600W + statie JVC -filtru aer conic -Suspensie sport Wiatec |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Buna Ardeal...
sper sa pot ajunge in Alba anul ce vine sau peste 2 ani si sa mergem impreuna la un show... |
Quote:
anul asta nu am avut destul curaj si ne gindeam sa mai cistigam experienta asa ca te asteptam cu drag |
Sunt sigur ca daca o sa organizati un tuning show, va fi cel mai tare.Oricum, daca e nevoie sa va ajut in ce pot ,stiti unde sa ma gasiti.
Opelul calibra este masina de coperta ,intr-o revista tuning (Top Tuning) cu 5 pagini de reportaj. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning