![]() |
o masina reusita..nu deranjeaza nik la ochi..cum s`a mai spus..garda la sol e putzin mare..da` pt.drumurile din Romania e super ok !! :wink: !!
frumoasa foc :wink: |
Re: Mitsubishi Eclipse - rosu
CEVA FRUMOS CE SA PUTUT SCOATE DINTR-UN ECLIPSE.AM VAZUT-O PRINTRE PREMIANTI.PACAT.
|
adevaratul castigator, dupa gusturile mele!
|
una din cele mai frumoase masini din salon, simplu, bun gust, finisare de exceptie (la noi nu prea se vede asa ceva, finisajul e de multe ori de calitate proasta), tuning si la interior, etc.
|
Vot: frumoasa
+ kit caroserie superb, nici prea agresiv , nici prea subtil, perfect pt linia masinii si pastrarea ei +Jante + interior/bord facut cu gust, nu prea incarcat, cu toate lucrurile schimbate de calitate +evacuare +vopsea si finisajele generale + dvd Pioneer - suspensia putin prea inalta - Eleron - culoarea interiorului nu merge asa bine cu Rosu, voptista negru ar da excelent! Pacat ca nu stim ce modificari are la motor suspensii si frane. |
OAUUU :shock: Cea mai reusita masina de la salon ; se vede ca e facuta cu cap si fara rabat la calitate! BRAVO PROPIETARULUI !
|
nu am comentarii legate de aceasta mashina .. dupa mine cred k este cea mai reushita .. cum a zis cineva mai sus .. are o linie de NFS .. e impecabila .. culoarea .. jantele .. eleronu ... interioru .. neoane .. nush .. nu pot sa`i gasesk defecte ... dar mi`e unu nu mi`ar fii rushine sa merg cu ea p strada .. e super super reushita ... e ... nush .. n`am cuvinte ... mergea un vinyl slabutz p ea .. asa ceva f f finutz .. nush .. nu ma pot gandii ink la ceva ptr ea .. dar ... nu ... .. as pune si nu ash pune .. e SUPERBA
|
:shock: una dintre frumoasele salonului
|
e cea mai reusita masina pe care am vazut-o vreodata aici
e de nota 11 cu plus n-am cuvinte dar are cumva neoane??? :?: :?: :?: |
...
chiar frumoasa mashina ... m`am uitat mai atent la poze si chiar imi place ... ;) 8)
|
Frumoasa masina. Numai cuvinte de lauda . Noul posesor e Sorin , fostul DJ din Luna ... Cuba , Q .... membru SPEEDLINE . 8)
|
frumoasa :shock:
|
super tare :D
|
tre sa ma laud ca am stat in acea masina si e super tare .
are niste cadrane interesante |
spatele UG2 CLAR CLAR !!! se vede imediat, dar fata dezamageste total :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning