Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Audi tuning (https://forum.4tuning.ro/149-audi-tuning.html)
-   -   MTM Audi RS4 Clubsport (https://forum.4tuning.ro/149-audi-tuning/43467-mtm-audi-rs4-clubsport.html)

-Caz- 12-06-07 11:55

Re: MTM Audi RS4 Clubsport

cel mai tare comment de pana acum "sunteti mai multi la tastatura?" =)) :lol: :lol: :lol:

_anaconda_ 12-06-07 11:56

Quote:

Originally Posted by XAVIER (Post 944959)
Desi mai rapid decat Pagani Zonda model 2002, nu e mai rapid decat Lamborghini Gallardo Superleggera, Pagani Zonda F si nici decat Corvette Z06.
Iar acolo mai depinde si de sofer.

Care voi? Sunteti mai multi la tastatura? :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL...daca ajunsasi sa compari masina de 100k euro(cu tot cu tunning) cu masini de la 200k la 670k cum e pagani si sa zici ca nu e mai rapida ca ele(un fel de 'e mai slaba ca ele')e grav...RS4 asta e REGE e mai rapid decat un gallardo si e la juma de pret si e si mai confortabil...logic ca un superleggera e fff putin mai rapid dar cu cateva sutimi...irelevante pana la urma...deci face masini mult mai scumpe...la aceasi bani nici nu are rost sa compari!!!deci e o super masina!!!

_anaconda_ 12-06-07 11:58

Quote:

Originally Posted by -Caz- (Post 944970)
cel mai tare comment de pana acum "sunteti mai multi la tastatura?" =)) :lol: :lol: :lol:

:)))))))))tare rau de tot...poate e o persoana care ne respecta f mult...sau nu vad de ce nu ar fi mai multi la o tastatura...sau a fost un fel de eroare in exprimare...:)):)):lol: :lol: :lol:

-Caz- 12-06-07 12:03

cand a folosit pluralul se referea la persoana lui... deci se respecta omul ... :lol: cum ar fi sa vorbesc despre mine cu "dumneavoastra" :lol: (nu se prea poate)

_anaconda_ 12-06-07 12:06

Quote:

Originally Posted by -Caz- (Post 944981)
cand a folosit pluralul se referea la persoana lui... deci se respecta omul ... :lol: cum ar fi sa vorbesc despre mine cu "dumneavoastra" :lol: (nu se prea poate)

Oricum nu are rost si suntem off...da a fost tare faza...mai ales cu 'sunteti mai multi la tastatura''...:lol: :lol: :lol:

-Caz- 12-06-07 12:09

RoSonic... scuze tata de offtopic... de mai trezeste omu "distrat" de dimineatza sii ii arde de caterinca !

back to topic... masina oricum era beton... cu modificarile aduse e si mai si ! (a cam pus m5`ul pe ganduri)

XAVIER 12-06-07 22:18

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 944971)
LOL...daca ajunsasi sa compari masina de 100k euro(cu tot cu tunning) cu masini de la 200k la 670k cum e pagani si sa zici ca nu e mai rapida ca ele(un fel de 'e mai slaba ca ele')e grav...RS4 asta e REGE e mai rapid decat un gallardo si e la juma de pret si e si mai confortabil...logic ca un superleggera e fff putin mai rapid dar cu cateva sutimi...irelevante pana la urma...deci face masini mult mai scumpe...la aceasi bani nici nu are rost sa compari!!!deci e o super masina!!!

Nu eu am comparat masina cu Pagani Zonda ci "mph/km/h", citeste-i postul, si mie mi s-a parut deplasat d-aia am intervenit. Oricum RS4-ul despre care este vorba in acest topic costa mult mai mult de 100K iar Corvette-ul C6 Z06 costa in jur de 75k-80k euro in Germania asa ca nu am dat doar "exemple" mai scumpe.

Dealerdej 13-06-07 17:13

ce sa mai...avion in devenire8) 8) ...are sub capota un motor de 4.2l de 535 de cai numa soferu mai tre sa fie rau...meserie e masina...si exteriorul ireprosabil...:twisted:...intradevar senzatii tari cu un motor de 535 cai

stecherro 14-06-07 18:44

pot spune k e criminala:D

THX-1 15-06-07 13:03

Quote:

Originally Posted by XAVIER (Post 944959)
Care voi? Sunteti mai multi la tastatura? :lol: :lol: :lol: :lol:

Textul a fost copiat de undeva de prin vreun articol si de-aia!:lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by madmaxtata (Post 943800)
arata superb, dar sunt patetici astia. Nu rezista caroseria la 100 de cai in plus(nici macar 100) au sctricat masina cu roll-barul. E masina de strada doar nu e de circuit. oricum te rastorni cu el de 5 ori si iesi intreg din el, eu nu ii vad rostul.

Pai tocmai asta e rostul!!:???: :lol:

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 944470)
Am un tovars in Craiova care are un RS4 are 400 de cai stock si a zis ca vrea sa il aduca la 700 acu sa vedem ce face oricum e piesa masina.

Bravo! si ce vrei sa-ti spunem!?

O.T.-O masina super performanta pt. circuit!

gavrila 15-06-07 15:41

ce bot are......zici ca e avion...

snopy's brother 17-06-07 18:29

da la audi ii modificat motoru in sensul ca are un compresor ,dar daca mai pune si lambo un compresor sau o turbina pe gallrdo?

_anaconda_ 17-06-07 18:58

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 952686)
da la audi ii modificat motoru in sensul ca are un compresor ,dar daca mai pune si lambo un compresor sau o turbina pe gallrdo?

Cum sa compari RS4 de ~100k euro cu Gallardo care e ~180k(stock)+compresor e mai mult de 200k...
RS4 asta cu tunning e super masina(dovada timpul scos)dar asta nu inseamna ca tre sa o compari cu masini de 2 ori mai scumpe!
Daca vrei comparatie cu RS4 vs Gallardo compari RS4 cu tunning(sa coste cam 200k=>o putere.......cam dubla cat asta,adica ~1000CP vs Gallardo de cca 200k=>o putere de cca 600 CP =>invingator clar RS4 pt ca are cu MUUULT mai multi cai!!Nu poti compara masini cu preturi atat de diferite!)
Si oricum comparatie RS4 vs Gallardo nu isi are rostul...ce zisai eu e ca fapt divers...
PS:am vazut in COX acm ceva timp un S4 1060 CP in polonia parq la un fel de 'legal racing' si....avea recordul pistei:!: cu toate ca mai erau jucarii de peste 1000 CP...

boy_wonder 18-06-07 14:46

audi va renunta la producerea lui RS4 sedan.. cica din cauza noii lansari a lui RS6
totusi RS4 avant si RS4 cabrio vor fi fabricate in continuare;

_anaconda_ 18-06-07 14:47

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 953990)
audi va renunta la producerea lui RS4 sedan.. cica din cauza noii lansari a lui RS6
totusi RS4 avant si RS4 cabrio vor fi fabricate in continuare;

Cred ca glumesti...cum sa renunte la RS4 sedan?!Ar fi chiar nashpa...totusi nu cred pana nu vad

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning