![]() |
da'.... BUB-u si-a schimbat proprietaru'? Si.. Gratian... de ce ai zis \"ii dau forta doar culoarea si jantele, in rest este o scadere fata de ce era inainte, pentru cei care stiu masina \"... s-a intamplat ceva la motor?
|
e o masina frumoasa...si motorul e super pe ea, daca a ramas acelasi pe care il stiu, in orice caz suna bine de tot..
Designul agresiv i se potriveste, desi nu ar fi stricat un pic de contrast... |
Am auzit ca fostul proprietar il cauta pe asta nou cu scandal... ca ii omoara bebelusul... ca l-a mutilat cu spoilerul ala fata care nu are nici o legatura cu masina, in afara faptului ca este tot galben... :lol: :lol: hai ca glumesc... glumesc cu partea cu scandalul... spoilerul fata e oricum nasol...
PS: foarte serios iti spun draga norocos nou proprietar ca odata cu modificarea spoilerului fata (inlocuire, whatever) ai stricat masina mea preferata din buc !!! stupid!!! :x :? :( |
Re:
Quote:
Fratilor, aceste opinii (de genu' acesteia pe care a lasat-o Einstein aka. Alex_102) sunt copilaresti si lipsite de obiectivitate. Cum puteti comenta gusturile unui om? Ce conteaza cum arata masina cand era la Florin? Alea erau gusturile lui Florin. Acum masina este pe maini bune. Multi dintre voi nici macar nu stiti masina si va dati cu parerea, d-apai proprietarul. Multi dintre voi n-aveti 10.000 de lei in buzunar sa va platiti integral ora la net si va dati cu parerea despre noul spoiler de pe BUB-u'??? Bogdane, nu-i baga frate in seama. Astia sunt in categoria aia: INVIDIE. Votul meu: Este extraordinara....ca si noul proprietar. The Bubu Legacy continues.... :) |
respekt
Vreau sa spun cateva cuvinte despre BUB si propietarul ei Bogdan .Bogdan este un om foarte hotarat si pus pe treaba ,am avut cu el o discutie pe 18 in p-ta despre stare masinii si stiti ce mia spus ca are dispusi pt masina 2000 euro .Eu imiplcitit din aceea zi am vb pt al ajuta sa asi faca masina ,ganditiva ca in 2 zile masina a fost demontata ,vopsita si montata vopsitorii stand pana la 3 dimineata in cele 2 zile munca! Si stiti de ce? Pt a aduce masina la TUNING SHOW SI A FII APRECIATA DE VOI MUNCA SI BANI BAGATI IN MASINA AIA CARE .......NO COMENT ,SI VOI CE FACETI RADETI DE EL !?
P.s.Bogdan tata capul sus sper sa vina cat mai repede ambreajul sa le aratam un pic de 4X4 :twisted: :wink: CU RESPEKT MIKUTZU |
Intr-adevar masina aia trebuia admirata.Fiindca e un vectra cu cativa anisori pe umeri.Si fiindca are motorul pe care il are...si se da la curse cu ea, nu numai se plimba cu 40 la ora sa il vada pisdele...
|
mashina arata ... bine .. mie unu imi place e simpla ... e ... a draq de rea cand bagi copita in ea .. si sincer ... nush cati din noi putem sta langa el cand baga mangaie cu picioru blana ??? respekt ptr ce ai sub capota .. est bolnav :) :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
RESPECT!! :peace:
ATAT AM AVUT DE ZIS ! :twisted: P.S. : eu de ce nu pot vota decat la unele masini?...ca la unele imi apare ca am votat desi n-am facut-o ? :roll: |
bara fata e oribila...
|
masina fuge rau ...dar ca design / tuning.....pot sa spun doar ca cea stock arata mult ,mult mai bine
|
nu e rau nu prea ii sta bine galben
si nu trebuia sa pui si genti galbene trebuia sa faci combinatii:galben & portocaliu trebuia sa-i pui pleoape ca nu-i sta bine cu faruri stock si trebuia si neoane in rest e misto :wink: :wink: |
Bah Infiniti G35 Tuner(ce nume cretin) tu esti obsedat de neoane?Ce dreaaq mah ai scris ***u asta la toti!E masina bah nu pom de craciun sa ii pui neoane si becuri albastre in stropitori.Ai terminat NFS si nu ai unde sa te desfasori?
|
hei treiner cand o sa-mi dezvalui masina nu o sa mai comentezi
|
Re:
Quote:
Age: 15 Zodiac: Joined: 04 Aug 2005 Posts: 22 Location: in fiecare cursa ilegala Usergroups: None care din ele???? |
fiind absolvent de NFSU2, omul (ca sa nu zic tunerul, cum se recomanda chiar el) detine acum acel know-how necesar pt a critica oameni care si-au petrecut ani buni din viata si si-au golit buzunarele pentru acest fenomen numit \"tuning\".. care la urma urmei este doar pt cunoscatori. deci baieti, nu mai pierdeti atata timp cu masinile la garaj, asezati-va in fata calculatorului si bagati tare la vrum vrum.. apropo, in viata voastra n-o sa prindeti 350 km/h pe strada, asa k de ce va mai pierdeti vremea, la pc sunt adevaratele senzatii :lol: :lol: anyway, poate baietasu chiar o sa ne dezvaluie o super masina, si-o fi comandat de la Hondarul din State o machetuta de Infiniti (alegeti voi scala) si sa vedeti rusine ce ne da cand o s-o dezvaluie.. sper ca festivitatea de dezvaluire sa se ridice la inaltimea masinii in sine.. re$pekt
PS: sorry pt offtopic, dar nu m-am putut abtine :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning