![]() |
Re: Parbriz + diverse Ascona B
Cam asta voiam sa zic: parbrizul de Ascona nu se potriveste la Manta!
|
eh, am una grande sorpressa pentru amandoi:cica parbrizu' de ascona b se potriveste cu cel de manta b.....hehehe.....io chiar eram convins ca nu....
asta e parerea unor baieti care aduc si monteaza parbrize...ce parere ai?:rolleyes2 |
Oooops... Le-am suprapus adineauri si se pare ca au dreptate! Uite cum m-am facut cu parbriz de rezerva la Manta, nu-l mai vand!
Ale draq cand stateau masinile una langa alta nu pareau sa se potriveasca neam, parea mai inalt binisor cel de la Manta, nici prin cap nu-mi trecea. Inseamna ca mai am de vanzare 2 stopuri si.. cam atat ca restul s-a dus la fier vechi! |
mai serr trebuia sa taci si sa faci..plm...ce-ai facut acum? nu mai beau Sprite :lol:
|
Iti dau un Sprite - doua de consolare! Daca s-o mai gasi pe canicula asta...
Crede-ma ca m-am uitat la ele dar pareau complet diferite, masinile au stat una langa alta in garaj si pe urma parbrizul de Ascona pe plafonul Mantei... Asta e, de la o anumita varsta... |
Quote:
merci mult oricum de informatii......si john, ai dreptate parbrizu de manta (adica de ascona), patreaza-l ...io am umblat ceva pana am gasit pe la baietzii care se ocupa de asa ceva.... bafta si vb!!!!:lol: |
Scump domnu', dincolo era mai ieftin :-)
|
asta e!aia tre' sa traiasca si ei, nu?
il gasisem si la scoruri mai mari, la genul 100eur, asa ca e bine, zic io. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning