![]() |
eu unul daca as vedea golful asta in spatele meu pe strada m-as speria putin. Parca e totusi prea dur dar intr-un fel poate il caracterizeaza pe proprietar si atunci e altceva, nu?
Cred ca totusi putea sa continue dunga si pe plafon. Pacat ca a cam apus vremea cand doua dungi trase cu vopsea sau autocolant din fata pana in spate era ceva de efect |
masina este superba .. a fost si desemnata best tuning in iasi by amc ....
mie unul imi place la nebunie masina .. este agresiva ........... un mic monstruletz pe 4 roti .... bravo johanne .. am votat ce se putea mai bine ;) |
Re:
Quote:
k vara trecuta de abia a scapat de o slz roshie TRA :wink: nu confund mashina nu? :? A mai modif. cva la ea d e mostru acu`? :twisted: |
a trecut aproape un an de atunci... s-au mai schimbat lucrurile :wink:
|
Ca sa imi expun si eu un pik parerea ... oglinzile ( \"crom aruncat\" pe care am dat 290 euro ) au fost alese pentru a continua linia cromata data de faruri si stopuri ... dar asta nu se poate observa cand cel care arbitreaza se opreste la oglinzi fara sa priveasca masina in ansamblu ( no comment )
P.S. Referitor la cursa de la mare ... motorul era intact pe atunci ( golf 1.9 tdi 90 hp ) de atunci a primit un sut de la un nene CHIP , o portie de aer de la un BMC si o evacuare dubla sanatoasa de la motor BORLA ... asa ca iarasi \"no comment\" P.S. 2 Sper sa se inteleaga treaba cu oglinzile ca prietenii mei deja au cu ce sa se ia de mine ;) |
Re:
Quote:
|
Masina e penala (in sensul bun al cuvantului) e super dar cred ca mai mergea facut ceva la sunet ;) ar mai fi mers ceva in portbagaj dar as vrea sa ne dai si niste poze din interior daca ai facut ceva modificari substantiale oricum e suuuper m as plimba continuu cu ea prin centru
|
vot - merge
+ spoiler fatza + modificari motor + I.C.E decent + jante + pleoape + faruri - dunga neagra - stopuri Altezza - priza de aer de pe capota - praguri laterale si spoiler spate care mi se par nereusite ca design si care nu mi se par ca se imbina cu lina caroseriei golfului - suspensia prea inalta, \"wheel gap\" foarte mare si inestetic - evacuarea dubla, si chair designul tobelor neinspirat - oglinzi |
bah , nu fitzi rai , ca masina e belea ... d c nu vretzi sa recunoastetzi ? :lol:
chiar nu e rea .... oricum , a fost printre jumatea` aia frumoasa .... (50% chitch) si apropos de oglinzi , chiar nu ma intereseaza cat au costat , dar chiar se potrivesc cu restul mashinii |
Sunetzi fotere!!!Ma jur....Oricum e cea mai tare de prin Iasi!!!....10 X Johan pt ea!!!.....!!!!!Asea ca merita toate laudele si aplauzele ca omu a muncit si`a cheltuit enorm de mult!!!!Oare la partea asta nu va ganditzi?!
|
Daca nu are priza de aer nu e bine, daca are e naspha.
Daca are o singura evacuare pe spoiler pt 2 evacuari nu e bine.... daca are 2 iar nu e bine. Designul de la Seidl tuning, cu capota partial neagra nu e bunsa ... bine ca sunt atatzia maestri in tara asta mai buni decat niste profesionisti din vest. Daca careva nu ar alege exact acest design pt masina lui, e in ordine ... e vorba de gusturi diferite ... da asta nu inseamna ca e un minus, ca masina nu arata bine. Masina e Superba si gata. |
Re:
Quote:
|
oricum masina nu trebuie sa placa la toata lumea ...... de retinut este ca masina este cea mai frumoasa din iasi ( si testat treaba asta ) si ca a reprezentat dulcele targ al Iesilor .... ;)
rezbegtttt ;) hai vruuummmmmmm ..... !!!!!!!!!!! |
K O R E C T !!!!! Citez \"rezbegtttt
hai vruuummmmmmm ..... !!!!!!!!!!!\" :peace: |
e mishto.chiar a iesit f bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning