![]() |
E cam soft..merge :roll:
|
Eu as recomanda proprietarului sa o duca la spectacole d'astea cand o fi masina terminata... culoarea aia de fabrica... bleak...
|
Bai Alex_102....daca tot esti \"trecator prin lume\", treci in puii mei mai repede, ca ne obosesti. Ai masina macar? Daca da, da-ne si noua o poza sa vedem. Sau scaneaza-ti diploma de artist consacrat....
VOT: este frumoasa intr-adevar. De ce? Pt ca: +farurile alea de 2 lei pe care le comenta lumea sunt Xenoane de 6000K si nu sunt vopsite cu un motiv. Pentru contrast. In cazul in care le va vopsi, le va face tot negre. +Jantele sunt niste \"prastii\" de OZ-uri care kiar arata bine. +stopurile, si ele sunt deosebite (au fundal negru special ales pentru a contrasta cu argintiul masinii). +are filtru cu admisie directa si e singurul pe care l-am vazut la locul lui, departe de incinta calda a motorului. +are super muzica pe ea (dar nimeni nu a vazut-o) + si mai are ceva...ca si WRC-ul de la Constanta, si acest Megane Coupe e lucrat deasemeni de proprietarul ei....... Ar trebui sa intrebati inainte sa va dati cu parerea. |
total deacord...:) :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning