Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Mitsubishi Eclipse - alb (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4342-mitsubishi-eclipse-alb.html)

alex_102 31-03-05 08:23

oki... vad ca a-ti aflat ca nu e Eclipse :lol: :lol: ...
AVEA MUUULT
SILICON LA FAR SA NU IL PLOUA... si multa substanta alba cam in orice luft... mai ales intre spoilere si caroserie, vopsea matuita... parerea mea ca nu era masina de show pt simplul fapt ca nu este indeajuns de intretinuta!!!
Sper ca nu l-am suparat pe proprietar... nu sunt un model in \"intretinere auto\"... :lol:

Bytzu 21-04-05 10:22

masina este ok, nu mai carcotiti! + ca e superba ea ca si masina, linii foarte fluide, se preteaza la supertuning, si atrage priviri mai ceva ca un magnet fierul!

EvLSant0S 21-04-05 10:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_102\"
AVEA MUUULT
SILICON LA FAR SA NU IL PLOUA... si multa substanta alba cam in orice luft... mai ales intre spoilere si caroserie, vopsea matuita... parerea mea ca nu era masina de show pt simplul fapt ca nu este indeajuns de intretinuta!!!
Sper ca nu l-am suparat pe proprietar... nu sunt un model in \"intretinere auto\"... :lol:

vbea ala care si-a pus pe calibra oglinzi de dacie ...
bai.... rai sunteti uneori .. tot timpul..
cand o`i avea tu masina asta.. atunci sa critici ..
pana atunci , gura mica...

si ptr HAL ..
fratello .. care parte din \"masina asta ar mai fi trebuit sa stea 2 saptamani in garaj\" nu ai inteles`o ?????? :roll: :roll: :roll:

CT-87-ADY 23-04-05 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"alex_102\"
AVEA MUUULT

vbea ala care si-a pus pe calibra oglinzi de dacie ...
bai.... rai sunteti uneori .. tot timpul..
cand o`i avea tu masina asta.. atunci sa critici ..
pana atunci , gura mica...

si ptr HAL ..
fratello .. care parte din \"masina asta ar mai fi trebuit sa stea 2 saptamani in garaj\" nu ai inteles`o ?????? :roll: :roll: :roll:

frate santos , aici nu`s deacord cu tine...
Cum potzi sa vii la tuning SHOW cu o mashina neterminta?
Bara prinsa doar intr`un loc, se vedea spuma p`acolo si etc...
:evil:

Infiniti G35 Tuner 06-08-05 13:25

e frumusica pe dinafara dar trebuia sa mai exagerezi cu interiorul
dar inafara de interior totul e super misto in special gentile alea si stopurile
eleronul ala e super dar e prea mare 8) 8) 8) 8) 8) 8)
si neoanele alea o fac completa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

BMW-M-Power 30-08-05 11:27

dezamagitor..... spoilerul fata nu se potriveste deloc cu liniile masinii. ala cred ca ar merge mai bine pe un rx8 sau ceva (parerea mea...n-am incercat). sa ai o masina ca aia si sa-ti bati joc de ea .... plm n-o merita ala

myky 04-09-05 02:02

MAI TREBUIE LUCRAT LA FINISAJE :)

bodyspeed 05-09-05 22:13

sfatul meu e sa o termini de finisat de vopsit de pus lam doors si ce mai ai de facut la ea si dupa aia sa vedem ce mai comenteaza circotasi.parerea mea e ca va arata super la final asa ca nu dezamagi :D

Pitu 24-09-05 00:17

tare masina si vinilul se potriveste

Urban_Racing 05-03-06 20:02

Re: Mitsubishi Eclipse - alb

Nu intzeleg de ce a mers cu ea la show asha! asha cat vad din poze imi place daca mai lucreaza putzin la ea o sa iasa very nice zic yo!

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning