![]() |
Re: House Parade 2007
Quote:
eu raman cu synthplants-ul si cu the mission :D...si era sa uit...cu liberty parade :D |
macar am primit 2 reply-uri :)
eu am renuntat la show-ul de la mare pt evenimentul asta . . . |
parerea mea este ca...bookingul de la mare nu se compara cu cel de aici...parerea mea...
sunt atatia dj mari pe litoral...eu marturisesc ca merg in special pentru optick care este febletea mea...dar acu fiecare e decis sa aleaga... dar inainte de astea...merg la deep dish :D |
ar iu ghei bah ???
cum adica optick e febletea ta ? :))) |
Marcel Woods makes anthem for House Parade in Romania
29.06.2007 http://www.beyourselfmusic.com/img/n...29143159_b.jpg We're proud to announce that Marcel Woods latest single Lemon Tree will feature as the anthem for this year House Parade in Romania. Being a big fan of the Marcel Woods sound, the organisation of the House Parade approached him if they could use a track from him as theme song for this year's edition of the biggest dance festival in Romania. Having an ear for great tunes, the organisation selected Lemon Tree to feature as this year's theme. A very well selected choice we have to say, as Lemon Tree is set to be another huge single for the man-on-fire Marcel Woods! The last few weeks the Be Yourself headquarters has been spammed with requests when this Woods gem would be officially released. About House Parade The event, that goes by the name of House Parade, is hardly limited to house music if we judge by the goodies in the line-up for 2007. Understandably so, this year the motto of the event is Trance Vibrations. It is true that people have the intractable habit of being overly optimistic, but the 2007 edition of House Parade is truly expected to be the best one yet. Again, only one look at the line-up will tell you that. The House Parade has been going on every year since 2004 with much success. Set in Timisoara, also known as the most ''European'' city in Romania as it lies closer to Western Europe, it gathers its audience not only from within the borders, but also from the nearby Hungary, Serbia and Austria - and hopefully, from more countries this year. In a nutshell, House Parade is developing into the major event in the western part of the country. With a parade measuring one kilometres of people and trucks, and with well-known performing DJs like Kai Tracid in 2005 and Moshic in 2006, it's getting there for sure. The line-up speaks for itself to pinpoint this event better than I can ever do with words. House Parade will take place on July 21, 2007 in Timisoara, Romania, and welcomes everyone at the party. Lemon Tree is out now and available in vinyl and as download at every online and download store! sursa: www.beyourselfmusic.com |
INFO UTILE - HOUSE PARADE 2007
House Parade 2007 MAPS http://www.houseparade.eu/pics/houseparade07minimap.jpg http://www.houseparade.eu/pics/house...07minimap2.jpg Puteti vizualiza/descarca hartile aici si aici Parade 07 - harta si strazile strabatute de caravana SAMBATA, 21 iulie, Iulius Mall: PARADE OPEN: ora 09.00 a.m. 13 camioane, 29 dj si o prestatie LIVE a chitaristului Horea Crisovan pe ritmuri trance ! Toate genurile muzicale desprinse din cultura electronica: minimal, progressive, breakbeat, drum`n`bass, techno, funky, trance, hard trance... Traseu House Parade 2007 Iulius Mall - Motul - Circumvalatiunii - Gheorghe Lazar - Clinicile Noi - Punctele Cardinale - Take Ionescu - Str. Bader - Str. Infratirii - Take Ionescu - Punctele Cardinale - Hotel Continental - B-dul Michelangelo - B-dul Vasile Parvan - B-dul Mihai Viteazu - Str. Ciprian Porumbescu - B-dul Brancoveanu - Str. Eneas - Calea Sagului - Calea Sagului 201 http://www.houseparade.eu/pics/traseu07.jpg Click aici pentru harta detaliata. INFO CAZARE - posibilitati de cazare: camping, hoteluri si pensiuni Incepand cu data de vineri, 20 iulie 2007 ora 09:00 a.m. se deschide camping-ul pentru participantii la House Parade 2007. Camping-ul se afla la 300 m de scena principala, intr-un loc special amenajat, dotat cu toalete, dusuri, fast-food. Costurile de campare sunt incluse in pretul biletului de intrare la concert. Pentru cei care vin din tara si nu doresc sa se cazeze in camping va punem la dispozitie o lista cu hotelurile si pensiunile existente in Timisoara: Cazari la Hotel Cazari la Pensiuni TRANSPORT - mijloace de deplasare catre/dinspre eveniment Transportul participantilor la House Parade, pe traseul Gara de Nord - camping/concert dus - intors, se poate face GRATUIT numai cu autobuzele inscriptionate cu sigla House Parade, care sunt stationate la 100m in apropierea garii de nord. Companii Aeriene Gari si Autogari Taxi Transport Persoane |
Cel mai mare eveniment open-air de muzica electronica din Romania: House Parade 2007 !
50 DJ, 36 ORE, 13 CAMIOANE, 120.000 WATTI, SHOW DE LASERE http://www.houseparade.eu/pics/houseparade_07_web.jpg House Parade 2007: Au mai ramas doar cateva zile ! Pana pe 19 iulie, poti sa iti cumperi biletul cu doar 35 RON. Incepand cu 20 iulie, pretul unui bilet va fi 70 RON. NUMARUL BILETELOR PUSE IN VANZARE ESTE LIMITAT ! Accesul la concert (Calea Sagului nr.201) se face DOAR pe baza de bilet. Cazarea in camping nu se plateste separat, ci este inclusa in pretul biletului de intrare la concert. Participarea la parada este Free ! Cumpara bilet: www.bilet.ro Gasesti aici magazinul Bilet.ro din orasul tau. http://www.houseparade.eu/sigle/bilet_black.jpg 21 iulie, Timisoara: TRANCE VIBRATIONS ! www.houseparade.eu |
Cine s-a dus? Cum a fost? :-)
|
HOUSE PARADE 2007: dragoste pentru muzica si respect pentru public!
http://www.houseparade.eu/pics/house...07_review_.jpg http://www.houseparade.eu/pics/house..._07_review.jpg A inceput in 21 iulie, dimineata si a luat sfarsit a doua zi, mult dupa rasaritul soarelui. Un "maraton" muzical care a tinut "in priza" aproape 2000 de iubitori ai muzicii electronice. La peste 40 de grade, oameni din peste 10 orase si-au dat intalnire la Timisoara pentru un spectacol unic in Romania. Multumim acestui public vibrant, creativ, entuziast, care nu s-a lasat invins de canicula si a dansat 24 de ore NON-STOP - pe sound-ul unora dintre cei mai valorosi artisti ai scenei romanesti si internationale. 21 iulie, ora 09.00, Iulius Mall: agitatie mare, zarva, costume; 13 truck-uri argintii capteaza atentia curiosilor; ziua se anunta calduroasa de pe-acum, dar lumea a inceput deja sa vibreze: minimal, progressive, breakbeat, drum`n`bass, techno, funky house, trance, 27 de dj, din toate colturile tarii, fac show mare pe camioane. Truck 1 este punctul de atractie: special act by Horia Crisovan & Dj Finggaz; un proiect curajos, pe care il vor relua mai tarziu, la scena mare. La ora 11:00 se da startul caravanei; 13 scene mobile se pun in miscare spre main stage; cine a iesit astazi pe strazile Timisoarei, are ce vedea! Lumea danseaza, artistii au uitat de tot de caldura. Reactiile privitorilor sunt diverse, pozitive in marea lor majoritate. Dans si muzica in plina strada! Iata ca se poate si pe la noi! Ora 13:00, Calea Sagului nr.201, main stage: incepe cu adevarat show-ul! DJ BEN (UK) - un set de exceptie; Remy (Olanda) - impecabil!; Menno de Jong (Olanda) - lumea ovationeaza, adrenalina creste; urmeaza Phynn, "copilul teribil" al trance-ului din Olanda; la ora 19:00, un intermezzo autohton: Horia Crisovan si Dj Finggaz, chitara electronica pe sound trance; artistii internationali sunt fascinati, un project care suna neasteptat de bine; San (Olanda) - un set incredibil! Incepand cu ora 22:00 se dezlantuie nebunia; Marco V, invitatul special si Marcel Woods, creatorul imnului House Parade 2007, au incins spiritele in fata scenei. Atmosfera incredibila, spectacol ireal: lumini, lasere, sound exceptional, tunuri de flacari si confetti. Fulminante, de asemenea, set-urile englezului Gareth Emery si ale olandezului Piet Bervoets (RANK 1). La 05:30 dimineata, lumea inca danseaza! House Parade 2007 a fost un eveniment reusit, pentru un public exceptional, care merita mult mai mult decat ceea ce i s-a oferit pana acum .7 camioane si 2 microbuse au fost necesare pentru transportul echipamentului tehnic; 40 de tehnicieni din strainatate au fost mobilizati pentru ca sunetul sa fie impecabil iar spectacolul de lumini si lasere - impresionant. Multumiri speciale lui George Vintila, invitatul special din partea Pro Fm, care a "electrizat" atmosfera in momentele - cheie. Multumim de asemenea partenerilor Pro Fm si UTV, sponsorilor Astra Asigurari, Bontimes, Coca-Cola si Romtelecom, tuturor partenerilor media, Primariei Municipiului Timisoara - sustinator oficial al House Parade 2007 - Jandarmeriei Timisoara, Politiei Rutiere si Centrului de Diagnostic Neuromed, pentru sprijinul acordat in organizarea unui eveniment de calitate, lipsit de orice fel de incident neplacut. Aplauze participantilor, a caror sustinere a demonstrat ca Romania este pregatita sa primeasca artisti si evenimente de marca, ca exista deschidere catre muzica de calitate si ca a venit timpul ca event-urile muzicale autohtone sa se alinieze standardelor occidentale. Mesajul organizatorilor, adresat atat sustinatorilor din acest an cat si reticentilor: editia din 2007 a fost doar warmup-ul pentru ceea ce va urma. Tineti-va bine!? Ne pregatim deja pentru House Parade 2008 ! Viziteaza galeria foto House Parade 2007 ! Soon House Parade 2007 Afterfilm and House Parade 2007 DVD Release ! |
Ne Vedem La Sunwaves Ii !!!
Eu O Sa Fiu La Magda Knd Intra Ea..dar Pana Atunci O Sa Umblu De Colo Colo Pana Gasesc Ceva Ce Imi Place |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning