Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   CALIBRA CABRIO - Ervin (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4341-calibra-cabrio-ervin.html)

DVDValy 29-03-05 18:13

masina e super numai ca e prea incarcata cu tatuaje prea multe

Toto - BOD 30-03-05 01:10

Un singur - si acela ar fi picaturile (sau ce vor sa insemne kestiile alea de sub faruri) -> dau o senzatie aiurea!
In rest arata super bine!

Carmen 30-03-05 02:01

In afara picaturilor, nu am nici eu ce reprosa. Pacat de petele alea mov, mare pacat! Paintul este foarte bine reusit, original, foarte frumos! Imi plac si spoilere, si praguri, si evacuare, si triple. Reusite, frumoase! Jante potrivite. Superba masina!

DonHacker 30-03-05 16:39

intradevar masina este f.frumoasa..normal ca are votul meu (1) :lol: !! p.s.vad ca are critici la sonorizare..da` inainte de show il tot vedeam la magazinul Dr.Zozo (cel care a avut Fordul Mercury)..ma gandeam ca isi pune sonorizare KO !! da` noah.. :wink:

alex_102 31-03-05 08:32

Am stat cam jumatate de ora pe langa masina asta ... ma gandeam ca ar fi bine sa arate si calibra mea asa... asa de ingrijita adica... multe chestii care nu imi plac... dar cred ca as merge muult mai mandru in masina aia decat in muulte altele mai scumpe :D ... imi place ca astia de la Kid nu fac treaba de mantuiala... pacat de preturi si de gusturile la vopseala... (sper ca nu o bagati pe aia cu \"calilatea se plateste\".. nu? :lol: :lol: )

gaju 31-03-05 12:06

Re:

FELICITARI!!!!
O REVANSAAAAAA?????????(DE ZIUA TA?)
II ASTEPTAM PE \"MITICI\"(NU MA REFER AICI LA TOTI DIN BUCALE,SUNT SI BAIETI BUNI INTRE EI) SA-SI IA PREMIILE INAPOI.

HoricutzWSR 03-04-05 19:24

erwin.......u rule bro .....excelenta din toate punctele de vedere... :D

Psycho 05-04-05 12:06

hmmmzz in primu rand .. o mashina extrem de rara .. calibra cabrio .. nush cate am vazut pana acum dar cred k ori e prima ori a 2`a

sa incepem .. deci ... un mare plus ptr paintjob si pentru omul care l`a facut .. ori e nebun ori e pasionat de amshini si chiar ii place ceeea ce face .. asa ceva n`am mai vazut .. prima data am crezut k sunt stickere .. dar apoi am vazut k e vopsea si am ramas :shock: cateva minute in fatza mashini ... nu imi venea sa cred ... k e posibil asa ceva la noi in romania .. apoi m`am dus in fatza mashini si m`am uitat p interiorul capotei si mi`am facut cruce ... am zis k nu e adevarat ... e imposibil stateam pur si simplu in fatza mashini si vorbeam singur .. a 2`a zii .. m`am uitat din nou .. duminica .. ptr k sambata eram obosit de drum si zic k poate n`am vazut bine dar era adeavrat .. era vopsita , capota .. cu botu mashini .. k o poza ... nush .. ce sa zic .. e superba ... cat un minus l`am gasit la spoileru de spate .. l`am mai vazut p multe mashini .. si cred k si p mini ala de la C&c .. in rest .. numai plus`uri .. cred k lua premiul ptr cel mai bun paint`job ... superba jante ... interior ... evacuare .. superba

kupid0n 29-04-05 15:25

ok.....mashina e chiar reushita.....mai ales k e un cabrio....cred k singurul din partea de vest......interiorul e super da' am si io o intrebare......la motor ai ceva????

DaciaMustang 17-06-05 03:38

no comment, frumoasa foc...dar e pacat de paint-job-ul prea incarcat (un paint-job incarcat este mai indicat atunci cand masina nu abunda in body-work, ori aici se cam suprapun...)

lynxtuning 20-06-05 11:38

lynxtuning

jantele sunt deosebite , asta nu pentru ca sunt de la lynxtuning...

blak 21-06-05 14:45

Intotdeauna mia placut calibra..dar asta deja e tot ce isi poate dori un om :)

Al3xius 21-06-05 21:55

nota 20+ ....si inainte de a da un - pentru sound ganditi-va ca desi omul a bagat o suma considerabila de bani in masina ca sa arate ca acum probabil cat de curand cand va face rost de alta suma de bani o va investi in sound...sau mai nou banii cresc in copaci? :roll:

Urban_Racing 08-03-06 20:11

Re: CALIBRA CABRIO - Ervin

80% din mashina o face paintingul! 100% frumoasa ! :)

redbull2007 12-08-07 21:58

Re: CALIBRA CABRIO - Ervin

deci dak nici asta nuh e majina reujita eu imi tai ququ eu am vazut`0 la 4 Tuning Fever ... ;) ji arata destul de bine ;) ... =P~ Masina E CEAS !

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning