![]() |
Nu prea merge spoilerul fata cu cel de modena comun in zilele noastre mai pe toate masinile tunizate mai mult sau mai putin.
Jentile trebuiau neaparat schimbate la cati bani s-au bagat in masina. |
Priza de pe capota chiar imi place ....
Singurele deficiente sunt: interiorul, jentii si evac dubla .... in rest este frumoasa |
Cea mai belea masina din cate exista, este marfa, cea mai tare. Da spun asta deoarece face parte din ADR, asa si. :lol: :lol:
Frumusica masinuta, mai sunt cateva lucruri de facut. Promite. Sper sa o termine, ca dupa cum v-ati dat seama e neterminata. |
Re:
Quote:
2.Eleronul super kitch..nu isi are rostul..dar sanchi,omul are Evo sau Impreza :wink: 3.Masina cu toate modificarile ei..307 CC nu e o masina cu potential de tuning...poate doar in photoshop.CC-ul e o masina tinereasca,funky in nici un caz nu e de tuning de accea ii sugerez propietarului sa o aduca la starea initiala..ar arata muuult mai bine si in plus nu ar rade lumea de el ======================================== mutzu-Pentru ca ma simt jignit de afirmatiile tale iti dau replica.Esti un bulangiu care il pupa pe propietar in fund sa te dea si pe tine o tura prin oras,am vazut de cand a montat kitul cat de entuziasmat si pupincurist erai Daca promiti ca imi lauzi si mie masina asa iti promit ca o sa te iau din statia de tramvai si te duc pana la urmatoarea |
masina este frumoasa, imi place..sugestie la toba ..noi la 206 cc avem bara spate identica :wink: tot de la KID finalele sunt scoase pe mijloc si au iesit bine..nu stiu daca ai ceata independenta ..noi am inventat locul pt farul de ceata
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Propietarul masinii e ca un frate pt mine, il cunosc de 19 ani, 10 ani am fost vecini, acuma sta mai departe de mine. Cu masina aia ma plimb, toata ziua in + de asta o mai si conduc.. Cand o sa ai tu ***-ule o masina deaiai, atunci sa comentezi .. Spune-mi te rog, ce masina atat de bazata poti avea, de nu te-ai suii la volan la asta? Si nu-mi trebe sa ma duci nici unde bulangiule, am si eu masina mea, e dacie, dar e a mea ! Atat timp cat vad o masina mai scumpa,tare,frumoasa ca a mea, n-am ce sa comentez, te gasesti tu sa comentezi .. Poate esti si tu un pui de zmeu, ratatule .. Gratian scz, dar nu am rezistat ! Sterge postul daca e cazul, sper sa-l vada zmeul cel mare ! |
Mda,se vede ca esti infantil..Poate ne intalnim la Bucuresti pe 3 Aprilie..
|
Raspunde-mi la intrebari, si lasa besinile !
Daca vrei ne si batem la Bucuresti :) |
Re:
Quote:
P.S. O sa vezi masina atunci ca eu nu sunt laudaros :wink: |
Bine, cred ca poti sa treci peste modestie..
Chiar vreau sa vad ce masina ai .. Frate daca ai masina mai scumpa ca pgt-u, toata stima, imi cer scuze, dar daca n-ai, nu o sa-mi cer.. Deci ce masina ai ? |
..
kichi !! Clar!
Cum poti pune o bara spate Ferreri la un Peugeot??? Si un eleron 90% de alfa?? Si pe urma vii cu o bara de peugeot cu o prelungire pe fata.. De praguri.. ii tremurau rau mainile lu ala cand le-a facut! Iar capota .. M-a lasat fara cuvinte.. Nu are nici o legatura cu nimic . Ca si preparatul de vopsit cu o gramada de gauri , praf ,iar pe eleronul spate pe interior ere mai scurs ca orice. Nu vreau sa fiu rau, sau sa se creada ca sunt invidios dar ASTA E PAREREA MEA. Cei care se pricep cu adevar ar trebuii sa ma aprobe, nu? Interiorul standard , doar cu 2 bureti pe centuri. Rotile.. standar si mai vine si cu cauciucuri de iarna. Sa nu mai pun la socoteala si suspensia. A.. Iar pleoapele alea...mai bine dadea un ciocan in faruri.. :? |
Cauciucuri de iarna, dar sunt ultima generatie de la good year, au fost 27 de milioane..
Bara pe spate de ferari, mai avea si bmw de bihor, ala cu 6 tobe.. Tu cu parerea ta eu cu a mea, sper ca ai si tu o dacie tunata rau, nu ? :lol: |
a
A.. vad ca si lowrider are f mare dreptate!!! Bravo tata. Ne vdm pe 3 (sunt alaturi d tine) !! Poate aduc si un tramvai pt unii... :lol: :lol:
|
yo
yo am peugeotul ala albastru 307... ce-i drept seamana cu o dacie, nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning