![]() |
Re: My New Ford Fiesta S
Folie urmeaza sa-i pun dar sunt inca in dilema, mai neagra pe spate ( 80%) si mai deschisa pe fata (20%-atat fiind maximul autorizat) sau sa pun peste tot 20%? si de umflat no mai umflu cu nik decat unele mici modificari sublime cat despre motor nu am cum ca sar bate cap in cap cu garantia.
|
la folie ai putea merge si cu 20% toata, ca sa nu fie discrepanta... masina e inchisa la culoare si cu o ushoara tenta fumurie eu zic ca ar arata super... intr-adevar, la motor nu prea te poti baga... oricum, foarte frumoasa masinuta, super... felicitari pt achizitie
|
Quote:
|
Salut , marfa masina ... sa o stapanesti fara incidente ! Ti-as sugera sa dai jos scrisul cu FIESTA si acel S...apoi grila din fata schimbo cu alta (fara emblema cu Ford) . Vreun sistem audio ii pui sau are deja ceva puternic ?? Cu respect !
|
Quote:
Mersi. Tot ce inseamna litera pe ea va disparea cat de curand! Incluvis insigna spate care necesita indreptarea caroseriei si lucrare cu kit si vopsire cat despre partea audio usor usor evoluez dar caut ceva de genu DVD+MP3+NAVIGARE.Ceva ideei , sugestii? |
2 Attachment(s)
Cateva poze cu interiorul ( scuza-ti jegu-aparent e mai curata:P) si promit ca mai pun! Ceva ideei de un audio care sa includa dvd-mp3-gps??? Si o intrebare ptr cunoscatori marci: O incinta si sa pot folosi spatiul rotii de rezerva ceva ideei??
|
punei si u o evacuare sa urle un pic...
|
20 Attachment(s)
Ceva poze noi si cu interiorul! As avea nevoie de niste informati! Eu am masina in garantie vreo 4 ani ! Are cineva idee ce pot modifica la tehnic caci la interior am voie mai multe da sa le fac la Ford dar la tehnic chiar nu stiu! Ceva ideei? Si as vrea daca se poate si ceva ideei ptr interior????Si cum pot face si eu in portbagaj? Se merita fibra ca eu ma gandesc ca as vrea sa mai umblu sio la roata de rezerva!!!!
|
trebuia sa lasi poza normala ... la aia cu VT ... fara contrast/brightness :-)
|
Am si eu o mica intrebare... Zici ca ai dat in jurul sumei de 15 000 E pe masina... Acum vine nedumerirea mea... De ce nu ai optat pentru ST?? Era aproape la acelasi pret... Si... :|
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Poze noi..........................:twisted: :twisted: :twisted: :joy: :peace:
|
tre putzin cocorata si nijte jante ar da bn bbs:-P
|
faina parcare aia etajata ... cate etaje are ?e scump sa o parchezi acolo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning