![]() |
Re: b 30 gge
ce rost ar avea?doar de galagie?daca ar vrea galagie si-ar scoate de tot toba...nu da banii pe prostii de genul si o sa fie mult mai bine daca iti faci suspensiile :)
|
mai bine iti ei o masina decat sa faci toate prostiile astea nu te mai lua dupa astia de pe net ca te invata la prostii
|
cate masini m-au facut sa intorc capu degeaba dupa ele pe strada... nu cred ca are rost sa faca galagie si atat, din moment ce a zis ca la motor nu crede ca o sa umble
|
5 Attachment(s)
bordul si fetele de usi
|
hai ca a iesit super! daca bugetul o permite,poate pui si niste geamuri electrice
|
bordul ii vopsit sau imbracat?...ca a meu ii cam crapat intr-o parte are o dunga si ma cam bate gandul sa il imbrac in imitatie de piele
|
este vopsit
sa vad cu geamurile |
sa nu uiti sa-i pui GPS si angel-eyes
|
spor la treaba
|
da nu te incurca maciulia aia de pe volan?
a iesit frumos bordul, si fetele de usi sunt frumoase ;) |
maciulia nu o sa ramana o sa o dau jos;)
|
Foarte frumos,da vorba celorlalti,aripile trebuiau umflate k sa fie ceva deosebit.Oricum,spor la treaba in continuare.
|
3 Attachment(s)
eleronul si lampile
|
Daca tie iti place cu eleron...ok! da ai putea totusi sa dai jos chestia cu "motorsport" care e caracteristica modelelor BMW,nici decum Dacia.Ce am mai observat eu sunt acele denivelari sau umflaturi la "spoilerul" spate,chiar sub nr de imatriculare.Sa te uiti si tu ca in poze asa mi se pare. In rest...numai de bine!
|
nu imi mai place :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning