![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite aici aripa decupata spate vrei sa zici k nu arata bine ?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sry si eu pentru off topic dar nu crezi k ar trebui putzin mustratzi sa isi vada de ale lor k doar totusi dak nu stiu nimik despre masina nu ar trebui sa se bage in seama |
Re:
e ca a lui doarru4u, numai k el are jenti mai mari, si sa vedfem noi cum le va muta(invarti) el pana la urma :lol:
tare ma tem k masina lui va sta pe dreapta :P pwla mea Quote:
|
sal
daca tie ti se pare ca aia e umflatura ca a mea. si ca jantele alea seamana cu ale mele. inseamna ca ai nevoie de niste ochelari :D si cat despre masina mea. cand va fi gata va fi una super tare. cat despre a ta. daca ai o sa se uite ca la o masina normala :wink: si crede-ma ca la cat am investit n-o sa stea pe dreapta .
|
sal
2 Attachment(s)
gandeste-te ca tre sa pun pragurile . spoilerele fatza spate. finisate toate. si vopsita. toate lipite intre ele sa nu se va lufturi. totul sa se vada dintr-o bucata. si pe spate trebuie lasata in jos din bara de torisune . o arata bine decupat? eu cred ca da. la aripa care o am
|
Re: sal
Quote:
am inteles de pe topicul tau despre ce vrei sa faci cu oltcitul tau :wink: |
Tim daca te crezi asa de mare si judeci oamenii dupa varsta eu itzi spun ca daca ai fii om serios nu ti-ai pierde timpul cu o masina ca Oltcit. probabil nu ai bani de o masina acceptabila macar
|
Re:
Quote:
parerea mea :oltcitul este peste dacie la design si performante ps. sa imi zici si mie ce masina are un om serios |
dani_e21 eu nu m-am injosit pt ca de acolo am plecat. din cate vad itzi place sa faci misto precizand de lamborghini
ai dreptate in privinta design-ului - e peste dacia berlina in privintza performantzelor nu mai zic nimic ca vad ca multi au inceput sa dea cu pietre in mine de cand am intrat pe forum |
2 Attachment(s)
uite may aici :)
tot ziceai de jante :) |
sal
2 Attachment(s)
va rog nu comparati oltcit modfiicat cu dacia berlina stock. va spun eu ca o dacie berlina noua cat de cat. si un oltcit cel mai tare din 95.. dacia bate la design. si.. cat despre performante.. sa ne gandim... are servo frana. are racire pe apa nu se supraincalzeste . daca vrei sa te duci la mare si dai putin mai tare in oltcit tre sa ridici capota ca sa supraincalzit masina. cat despre demaraj . e normal sa bata oltcitu. si de multe ori nici acolo nu bate pentru ca este mai mic. ati vazut si voi ce articulatie are dacia.. pivotii mai mari. multe chestii. de ce toate masinile tari au arcuri si nu bari de torisune? deci si la suspensie sta mai bine dacia. ar trebui sa va ganditi . si pretul.. este mult mai scumpa dacia.
parerile sunt impartite. eu zic ca dacia are un look mai bun si performante mai mari. fiecare cu parerea lui |
Re: sal
Quote:
|
1 Attachment(s)
dacia 1400 cu injectie vs oltcit cu motor de 1300 carburatzie .
singura modificare pe atunci este carburator de 1,6 acum are alte modificari si in curand alte modificari :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning