![]() |
Re: V8....RWD...My new ride!! :D
nu, nu inca....bine, asta nu e masina de drag sau de curse in general, e grea si automata dar oricum cred ca s-ar descurca onorabil. Pe hartie cica face 14.3 deci exact la mijloc intre un 540 manual si unul automat dar o'm vedea. Vara asta ma duc sigur macar o data.
|
oho .. nui rau 14 ..
ai ceva planuri de ICE pe ea? sau ramane ce este |
pai eu zic ca e destul de bine ce este deja, se aude mult peste ce am eu nevoie!
Poate un Navi m-ar tenta dar sa vedem cu banii.... |
hai ca navi chiar nu-s scumpe
|
prin navi nu ma refer la tom tom din ala de 200 euro, ci la o unitate 2-din cu dvd si navi. Ce-am gasit mai ieftin e pe la 900$ (pioneer d3)dar astia sunt enorm de multi bani pt mine in momentul asta chiar daca unitatea erita din plin banii astia....deja la cate imprumuturi peste imprumuturi am facut chiar nu stiu daca sa mai imprumut inca 900$ pt un moft (ca navi e un moft pana la urma) ar fi bine....oricum, ICE-ul care-l are acum e excelent si nici nu ma gandesc sa schimb ceva. Numa HU-ul costa nou peste 500$.
|
Misto masina ! Sa o stapanesti sanatos ! Cu respect !
|
deci o ramas daily driver fara mods sau ai mai pus ceva pe ea ?
|
Felicitari pt achizitie pimp... sa o stapanesti sanatos
Apropo nu-ti inchiriezi si un sofer :-P |
Quote:
da, dayli driver, no mods, merge f bine.....dar....parca incep sa-mi faca f tare cu ochiu jante de 19, faruri negre cu leduri si proiectoare si stopuri cu led-uri.... of of |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning