![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Quote:
bafta in continuara .... urmeaza bara spate ;) |
Quote:
|
In postul de pe 22.06.07 e o poza in care bara pare prinsa in 2 nituri, sau suruburi, ce-or fi. De acolo am dedus partea cu niturile. Daca intradevar nu vor aparea la final, at e OK.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze noi cu bara de la golful lui sandu si cu ticoul lui quckshifter!peste o saptamana tre sa fie terminat ticoul, e la noi deja de mult timp!
|
frumoasa bara fata de la golf
|
felicitari ... au iesit prea tari ..:D
|
2 Attachment(s)
pt cei care nu au vazut desenul pe topicul lui quckshifter voi posta poze cu desenul si o poza cu o pozitie mai apropiata
|
Marfa bara de Golf. Inspirata din varianta R-GT sau gresesc eu?
|
Quote:
|
E super tare design-ul. Daca propietarul o mai vopseste neagra si ii pune jenti negre cu dunga rosie pe ele o sa fie criminala.
|
Quote:
oricum....bara e criminala... roberte,... tare.. sa vedem..spatele..ideea cu pragurile..imi place ;) bafta in continuare. |
Quote:
robi robi ...faina-i ...dar spatele fara schita nu te apuci ca te tau ca pe kenedi :):):) mai baieti hai sa il paresc pe robi asta .....la masina asta o vrut sa puie eleron clasic va dati seama ce putoare ar fi daca nu ar fi impins de spate???uitativa la prima pagina a topicului si la poza 2 se vede cat de cat eleronul....da nu i-ar fi rusine sa puna sapca aia de baseball pe el??voi ati fi de acord cu acel eleron la aceea masina sau acest kit???:):) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning