![]() |
Re: Am comis o din nou!!!!
@CJ-01-WOB: nu cred ca era blana.. ;)) o hayabusa poate mult mai mult de 240 cu 2 ;)
|
nu ma refeream ca era in blana mai...ci ca a dat-o asa scurt .. cunosc ce poate hayabusa
ceasu arata mile pe ea oricum si nu aveam costume pe noi dar sa revenim la topic |
Lasati impunsaturile si vendetele personale incepute prin alte parti si dati dovada de respect pentru un om care merita !
|
Florica , te prinde mai bine camera foto pe hayabusa decat in lancia...sa mor io :D
inca o data sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat :-) |
-Am comandat ieri si a 2 a sa pt ea.....venita monopost , usor usor o punem la punct pt momentul cand va fi platita.....vin cauciucuri noi si consumabile binenteles toate.
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos , frumoasa jucarie ti-ai luat .
|
Ce daca ai comis-o din nou? Felicitari pt achizitie. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
Foarte frumos motorul.. cat ai dat pe el??
|
Da frumos frumos dar periculos asa k Florica ai mare grija cu el k ai vz k sau dus 2 prieteni de-ai nostri txa si gam-u ai grija ............ felicitari pt el
|
-In ultimile 2 zile toti prietenii imi spun sa renunt.........dupa ce TXA si GAM au patit o si eu stau si ma gandesc ca oricand dupa ce voi lua motoreta.....va putea fi ultimul meu post....dar....nu renunt.
-Cum atatia ani nu am renuntat la masini si la viteza nu am sa renunt nici la Suzuki chiar daca rata mortalitatii pe aceasta motoreta este de 90%. -Orice om tinde catre mai sus....eu am ajuns la cea mai puternica.....am incredere in mine si in Dumnezeu si stiu ca o motoreta nu ma va invinge....si daca va reusi sa o faca se va intampla doar odata. |
Florica, Busa nu mai este cea mai puternica, dar depinde si cum masori puterea. Deh, anii trec ...
Dar iti doresc tot ce ai scris si tu mai sus. |
Pericolul la Busa vine din viteza mare pe care o atinge si senzatia de siguranta in momentul respectiv. Nu e singura capabila de astfel de performante, iar puterea mare este pt unii un miraj intr-adevar, dar nu e cel mai important lucru la un motor. Trebuie sa si controlezi puterea aia.
|
de curiozitate... care e cel mai puternic motor din lume? daca nu e busa?:rolleyes2
|
NSL_FLORICA superba bestia ta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning