![]() |
Re: Clubul BAD BOYZ TUNER
poi eu te-am in lista mio dat mihai id tau da cred ca mai pus azi pe inv
|
Quote:
|
poi daca vrei baga id asta cosmin.gliga
si te astept sa iti arat despre ce e vb...ca pe celalt id cred ca mi-ai dat ignore nici nam apucat sa vb cu tine :))) |
clubu are un nou membru, pe mine :) sunt din vl si am un corrado vr6 rosu a fost la tuning show. Foarte de treaba baietzii si ma bucur ca m`am alaturat clubului :)
|
o intrebare .. din cate am inteles .. aveti o firma de tuning :D:D alarme auto montati ?:))
|
Quote:
|
ok .. cand o voi monta .. o sa va anunt ;)
|
defapt cand vreau sa o montez :D ... si va voi cere sfatul in legatura cu una cat de cat Ok sa fie :)
|
am si eu un opel signum si as vrea sa ii pun grila sport pe fata , si sa ii schimb farurile , si eventual un spray sau folie pe farurile din spate ca nu se gasesc , ploape tot felu ... ma poti ajuta ? en3as e id meu , sa vb sa ne intalnim . thx
apropo am m-ai comandat niste ploape pe golf 4 de la tine :) |
@ BAD BOYZ TUNER // daca tot va ocupati de tuning .. la voi la atelier ..se poate vopsi .. ? am si eu ceva de vopsit in ton cu masina .. niste prelungiri dealea pt logan ..(praguri , spoiler fata si spate) cat m-ar costa ? in t-veni mi-au zis o suma mare .. 6-7 mil .. :| . daca da .. as vrea ceva detalii. Multumesc!
|
Quote:
|
Quote:
ar trebui sa imi dai YM sa imi dai poze cu masina sa il punem pe site sau sa mi le trimiti pe [email protected] |
Quote:
|
Salutare domnilor ! Am si eu o intrebare daca imi puteti zice unde imi pot instala subwoferul si ampliful aici in oras? Vreau ceva autorizat pt ca altfel imi pierd garantia :(( Mersi mult
|
la INTERALARM pe str.Savinesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning