![]() |
Re: pareri dacia break
alt renault dacia cu nos..f interesant...ooff
|
iam scos...meteoritii aia..(cred k o sa dau jos si kestia k nosu')k ma secau...ak vreau sami iau niste spoilere...dar nush d unde..cine stie sa mi spuna si mie...cat despre motor...este renault nush cat...are 50kw...+toba+ filtru=nu stiu...:lol: si mai vreau un eleron..p care cred k o sal iau sapt asta;)
|
oo da renault + toba+filtru= ca si la inceput...hai sa incetam cu caterinca asta neconstructiva si poate o sa incepi sa realizezi unde gresesti...
|
SAl cat te-a dus filtrul si finala?
|
Quote:
eleron pe break... mai bine nu:rolleyes2 |
Daca vrei sa scoti ceva din motorul al,rectifica chiulasa si pume o garnitura cu foita de cupru,umlbla la galerie,in interior are asperitati fa-o fina sa alunece amestecul carburan,ce cc ai1300 sau 1400? ca iti mai zic
|
parerea mea sa o lasi cat mai simpla....sa nu o impopotonezi cu tot felul de prostii care nu isi au rostul!!!multa bafta in continuare
|
pana la momentu de fata , masina arata destul de bn , sa o stapanesti sanatos
|
draguta masina...tine-o curata ...ca sa zic asa :D
|
dupa parerea mea ar trebui sa dai jos stickerul ala cu nos si cel cu borla , ca atrage mare atentie scrisu ci sunetu produs de masina, app stopurile spate leai facut cu marker cu vopsea?mai bn le lasai simple .spor la munca .
am uitat sa zic , da jos asa zise flacari de pe capota nu isi au sens. |
doamne...doamne...cat de cocalar am putut fi cu prima masinuta a mea...totusi este bine ca m`am trezit..intr`un final,acum este la tata,stock,clean fara alte cocalarii pe ea,se poate inchide thread`ul;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning