![]() |
Re: Vand BMW 323i E46 Limo
ba razvy este cel mai tare BMW e46 tunat pe care l-am vazut :)
pe bune . am mai vazut dar cu atatea upgrade-uri de calitate superioara mai rar pe strazi. oricum spor la vanzare shi pune shi u acolo 20000 e. shi nu lasa de loc la pretz ca merita mult mai mult din punctul meu de vedere. bft :) |
[QUOTE=bogdansbg;936980]Romanii nu inteleg ca Tuningul de calitate nu costa 300Euro ca la prietenu cu service care face spoilere din ochi. Pretul nu e mare deloc la ditamai lista de addon-uri. Si e un 323, nu este un 320, nu e un 318 si nici un 328 care sa te pape grav la consum.
off topic: romanii nu inteleg fffff multe.... pt ei sa fie diesel, portbagaj mare si sa consume putin... cat despre bijuterie......jos palaria...deosebita masina....un up si de la mine... |
unde poate fi vazuta masina?
si daca te-ar interesa variante cu imobiliare? |
Un up si din partea mea , masina e o bijuterie , unul din cele mai frumoase E46 pe care le-am vazut....poate chiar cel mai frumos.
|
O masina cu adevarat frumoasa! Sunt sigur ca ai investit mult efort si bani in ea... de ce o vinzi?
|
Din cauza unui M3(banuiesc).
Bafta la vanzare ! E o bijuterie ! |
sorry..a fost in garaj masina datorita unui incident, unde hotii au cam furat cate ceva dinmasina...20k poate e cam mult, astept oferte daca aveti (nu vreau schimburi)
|
Btw. Poate cineva sa ma ajute sa o pun pe autovit? ca imi trebuie numar de romania parca si nu am. Desigur platesc..
|
Stai linistit cu autovit. Nu se va vinde acolo asa ceva. Incearca http://www.bmwclub.ro/forums/
|
Quote:
am pus-o si acolo, chiar daca am auzit ca nici acolo nu prea se vand masini..dar noa, astept oferte si de acolo |
All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2025 4Tuning