![]() |
Re: Un DRAC batran
firma mercedes incepe sa piarda clienti din cauza calitatii la modele comune cum ar fi C,E, Class ,au devenit masini mai slabe decat mitshubisi sau honda iar SL73AMG stiu eu unu de vanzare la un mos in Scottsdale Arizona vrea 25.000$ pe el are vre-o 30.000 mile la bord dar este in perfecta stare ! mie unu nu-mi place iar 630i aici sunt cam 2000-4000 $ cheap cars :)
|
draculas, SL-ul ala daca e pe bune , e super pret , avand in vedere ca SL73 AMG e o masina destul de rara (83 de bucati, imparte acelasi motor cu pagani zonda etc)
iar legat de S-ul nou, S320 cdi 25.000 km la activi nu am avut absolui nici o problema , C220cdi 230.000 km si in afara de cateva probleme electrice are inca piesele originale ;) |
S class sunt inca bune dar eu ma refer la lower class de la mercedes iar sl-ul ala e pe bune dar nu-mi place chiar asa de tare sa fiu sincer iar dupa cum spui c220 cateva "probleme electrice" uita-te la vechile modele mercedes 1976 si nu au nici o problema electrica ! spre exemplu.
|
Quote:
oricum probleme electrice are si bmw si audi etc... |
jantele sunt super..
|
exact cum a spus victim,la mercedes vechi nu is probleme electronice,pt ca nu au nimic electronic...sau ma rog,aproape nimic.E normal ca din cand in cand sa mai ai probleme,de exemplu eu,la o masina (nu conteaza marca) iarna,am vrut sa configurez oglinzile electrice,si nu mi-a dat prin cap sa le incalzesc intai,si s-a ars motorasul ala,pt ca era inghetat...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning