![]() |
Re: Sony Xplod
2 Attachment(s)
Am uitat sa pun poza asta aseara...
|
incearca o poza cu placutza statiei, cu tipul si caracteristicile ei, de acolo ne dumirim ce si cum poate ...
LE scrie-ne tipul de pe fata statiei, e scris sub 1000W ... doamne ce culori vii, zici ca-s din gama bravia :twisted: |
gata XM - 2165GTX, ma uit dupa specificatii
|
deci in punte statia ta scoate la 4 ohm exact 400W, cat ii trebuie subwoofer-ului, am gasit niste review-uri pozitive la adresa ei, se pare ca n-ar fi proasta :D :
http://www.carreview.com/cat/car-aud...1_1806crx.aspx oricum nu prea pun eu baza pe gusturile americanilor :twisted: dar cel putin o lauda dpdv fiabilitate. ca instalare ti-ar trebui niste cabluri de dimensiune minim 8 AWG si o siguranta de 60..80A, plus cablu semnal (RCA), nu ti-ar strica un condensator de 1F. coaxialele de care vorbesti sunt pe 4 cai si teoretic merg amplificate de la radiocd, daca nu esti multumit de sunet inseamna ca-ti trebuie o statie de 2x60W, exista asa ceva la sony. ca radiocd ti-as recomanda un Pioneer Deh P-40, cred ca e cel mai potrivit la ce vrei tu, altfel ti-as recomanda un alpine 9871. spor la treaba! |
11 Attachment(s)
Alte poze...
|
Rog moderatorii sa inchida topicul asta. Sistemul nu mai este, s-a dus...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning