![]() |
Re: BMW 518 la comanda
o alegere buna gaseste genti la dezmembrari aprope noi la 300 sau 400 euro un galben perlat si gata masina
|
spor la treaba
|
4 Attachment(s)
ms ms....sper sa iasa ceva frumos si sa arate cat mai originala....o sa pun o poza cu un alt bmw ca al meu si inca 2 sau 3 poze cu al meu
:D :D :D Asa cum am zis inca cateva poze cu masina mea si inca cateva ca a mea..:arrow: :arrow: :arrow:;) ;) ;) Am si eu o intrebare...ce parere aveti sa-i pun oglinzile originale sau sa iau unele mai calumea???.........astea care le am acuma sunt niste stifturi......le am pe acelea originale care trebuiesc nichelate.... |
ar merge niste jante mai late si in rest sa fie originala.cred ca ar arata super cu niste jante mai smechere
|
sal...din nou....nam mai intrat de ceva vreme pe acest topic dar am o veste buna...BMW-ul care are aproape 1 an de cand l-am cumparat ..tocmai l-am vopsit si a iesit super... A durat ceva vreme dar in sfarsit masina asta prinde viata exact ca in anul in care a fost facuta ( 78') ...Culoare e tot galben sau mai exact un galben spre portocaliu...iar cand a intrat in perioada de pregatire pt vopsire in timp ce dadeam jos ornamentele si barile.m-am uitat la ea si am zis ca ii sta mai bine fara bara pe spate....asta fiind defapt singura modificare la masina in rest am pastrat-o cat mai originala....Ce sa zik sunt foarte incantat de cum a iesit....si va promit poze cat de curand...insa o sa-i fac poze cand pun toate pe ea cand o sa fie gata....mai am de munca..de pus oglinzile care trebuiesc cumparate pt ca vrea sa pun unele mai calumea.....pe urma tre sa-i fac ornamentele de la usi care sunt nichelate sa le fac negre pt ca da foarte bine masinii...ce sa mai zik mai sunt de facut dar ce a fost mai greu a trecut si ma bucur ca a iesit bn...RESPECT baietii ...si o sa revin cu poze
|
Re: BMW 518 ldin 78'
10 Attachment(s)
Asa cum am promis si pozele....masina inca nu e terminata mai am de lucrat punin la ea la exterior...astept parerile voastre:D :D :D :D buna sau rele
|
Felicitari...sper ca e la linie carsoseria :P ...arata foarte bine masina, insa daca vrei sa mergi pe varianta stock eu zic ca ar arata mai bin daca ai pune la loc bara spate.
Keep on rollin :) |
Deci masina e la linie insa mai sunt de facut la ea inca nu e terminata la exterior...MS pt aprecieri....mai am planuri cu ea si am sa va enumar cateva din lucrurile care tre sa mai le fac la ea la exterior:
-ornamentele care sunt nichelate vor fi toate negre (de la usi si la parbrize la fel si bandourile care vin pe usi) -folii la geamuri si niste oglinzi ....dar aici nu am o problema ca nu prea gasesc sa se potrivesca la mine dar iar modificare care am facuto pe spate va ramane asa iar pe viitor ma gandesc sa-i fac si pe fata la fel...Momentan sunt multumit de cum a iesit... |
Masina arata foarte bine si cineva a postat un site cu ceva jenti BBS ... parerea mea e ca merita sa il incalti cu BBS'uri , in rest masina e superba
|
Poy dupa ce termin masina (mai am foarte putin) ma gadesc sa-i cumpar niste jante late....Ms pt aprecieri man...
|
1 Attachment(s)
Salutare, nu e ceva serie limitata sau masina facuta la comanda , e doar un BMW serie 5 e 12.Stiu fiindca un vecin de-al meu avea asa ceva.Intr-adevar modelul cu stopuri mici e cel mai frumos.Mai multe detalii gasesti pe site=ul www.e12.de si ca idee de modificare,eu as zice sa-l pastrezi simplu dar cu elemente de Alpina, arata ca cel din poza atasata si poate spoiler si jenti gasesti pe la dezmembrari...Bafta!!!:)
|
Dap, e prima serie de E12, fabricata pana la inceputul lui `78. Faina masina, astea cu stoape mici mai rar se gasesc!
Iti recomand un set de jante....am un prieten care vinde la 1.5 mil set de 4 bucati. (seamana cu cele de alpina, daca le stii) |
Sal din nou si ma bucur din nou ca m-ati lamurit in privinta masinii ....Am intrat si eu pe mai multe site-uri si am aflat ce fel de model e...MS....Acum pot sa ma laud cu un E12 si eu....
Ady m Ms pt site-u ala despre E12.....si vreau sa repet nu voi modifica masina pt ca si mie i-mi place cat mai originala.....inafara de modificarea care am facut-o pe spate altceva nu-i mai mai fac sa pun tot felu de prostii pe ea....poate in viitor ma gandesc sa-i fac si pe fata la fel (sa o las fara bara) dar nu e nimik sigur....RESPECT POSESORILOR DE BMW........ |
si inca ceva: iarasi o diferenta fata de al meu de ex exte capota din fata. are altfel nervurile de pe mijloc
|
Asa e sunt cateva elemente care difera intre ele la masinile noastre...capota, stopuri....dar interior este exact la fel ca al meu numai k tu ai tapiteria alta coloare....iar a mea e neagra .....A ta mi se pare mai noua B.22.LPC dar sunt cam la fel .....Si la partea mecanica difera tu ai capacitatea mai mare ( 2500 cmc) iar eu am doar 1800 cmc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning