![]() |
Re: My cars
Quote:
|
nu mai sari asa, se vede de la distanta ca le copiezi pe geam.
|
Pai multe nu ar fi de spus ori folosti geamograful ori folosesti "indigoul".
|
Voiam sa fie doar un inceput... :cry: :cry: :cry: :cry:
|
e un inceput ratat dak o iei cu geamograful - sincer zic (pt. aia dotati cu monitoare LCD - exista si MONITOGRAF)
|
1 Attachment(s)
Uite un viper, dar facut de mana, fara nimic transformat, trebuie sa recunosc ca am avansat ceva de cand am inceput chiar daka copiam pur si simplu. Imi cer scuze pt "trisaj"
|
nu te supara, catzi ani ai?
|
se vd k asta ai facuto tu singur ... MARI probleme de perspectiva. Exerseaza in continuare. Bafta!
|
frate - nush cat de batran oi fi dar pe langa perspectiva masinii care e no comment - ai un scris mane ...
|
Quote:
Quote:
deci daca stam sa o luam dupa id cam 14 nuh??? |
Dar dc ma intrebati ce varsta am, ma comport ca un copil ? :rolleyes2 ...Nush ce sa mai zic...ca sa nu mai fiu in copil
|
stai calm k nu iti zice nimeni nimic cu rautate... evita sa mai postezi de 2 ori la rand.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Am mai facut concepte: SkyCar, Dodge, si un costimizata de mine Dacia Logan in spate si Naias in fata, ziceti si voi e frumos ? Si masinile alea ciudate sunt masinile viitorului ca asta vreau eu de fapt sa desenez concepte de masini ale viitorului, dar pt inceput desenez masini normale, si inca ceva o sa ziceti ca nu desenez klumea, dar scanerul e de vină nush...s-a stricat.
|
e importanta varsta fiindca daca eshti foarte tanar ai avea timp sa ajungi departe cu desenul.
ai nevoie de studii elementare despre desen; doar unui copil i se pot lauda astfel de lucrari. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning