![]() |
Nu prea imi place aspectul golfului Polo, asa ca prefer 206
|
trebuia precizat ce anume se compara la cele 2 masini :wink:
la design exterior imi place 206 mai mult decat polo la interior ca aspect tot 206 imi place, dar POLO este mult mai finisat si mai calitativ....... pana la urma am votat cu 206 :roll: |
polo motoare 206 design aleg polol:P;)
|
1 Attachment(s)
dar de noul polo ce ziceti?
|
Quote:
|
zici ca`i golf gti :)
|
Re:
Quote:
|
noul polo arata foarte bine, chiar zici ca e golf gti, arata foarte foarte bine! chiar imi place acum...... modelul vechi nu imi place
|
aleg polo fara sa stau prea mult pe ganduri , si modelul vechi e superior lui 206 (parerea mea)...
|
Ce 'suparat' e Polo asta nou :shock: .Categoric polo nou peste 206 ........polo vechi VS 206 ....ma mai gandesc :idea:
|
polo nou este : the baby Passat :P asa scrie in toate revistele de specialitate:P:P:P
|
Re: peugeot 206 vs vw polo
Am votat Polo. Singurul aspect in care am fost in cumpana a fost designul...dar...neah...Polo e superior la fiabilitate si la calitate. E totusi ceva nemtesc;-)!
|
aleg polo, are sormea unu d-asta nou si e chiar dragut si exterior si interior
|
Ma intreb de ce este 206 vs. Polo si nu 206 vs. Golf.Mi se pare o comparatie mai justa.
Din ce aflu de la diversi posesori de masini germane,si de pe alte forumuri,se pare ca mitul german a apus.Fiabilitatea este in cadere libera si aici includ si marcile premium. Aleg 206 ,arata mai bine,mult mai tunabil,motoare mai bune,diesele mai putin zgomotoase decit "tractorasele" (TDI) nemtesti . La Polo singura varianta demna de luat in seama este cea cu motorizare GTI. Dar chiar si asa sta mai rau cu stabilitatea decit un 206. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning