Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/42623-incredibil-sofer-tupeist-vs-politia-romana.html)

vyper2thex 31-05-07 20:05

Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

Nu e nici bine ce a facut, dar nici rau pentru ca o mai merita shi ei din cand in cand mai des. Tare sunt curios ce a facut de a luat 20 de puncte de amenda... daca shi-a dat seama careva let me know

TIR 31-05-07 20:08

se poate contesta fara o dovada... chiar ii suge **** militanul... va zic eu din proprie experientza... plus ca il are si pe ala martor:)

claudiu lucian 31-05-07 20:09

prea tare gagiu, sa-mi bag p*la, p*la, p*la, p*la, p*la, p*la in p*la mea =))

Lao 31-05-07 20:18

Prea tare gagiul!!!

fr3zatu113 31-05-07 20:21

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 927770)
prea tare gagiu, sa-mi bag p*la, p*la, p*la, p*la, p*la, p*la in p*la mea =))

blondule vezi k ai uitat sa mai treci de vreo 3 ori p*la, p*la, p*la.... :)) e tare nebunul... dar s-a cam ars la faza asta... s-a distrat cat i-a injurat, dar ce a patit dupa, nu-si doreste nimeni...:)) oricum tare :lol: :D

DjRainManFast 31-05-07 21:14

mie cel mai tare mi-a placut un singur lucru....."cat 6 mil??...dar eu am 2 salariu!! dc omu are si el dreptatea lui.......sunt exagerate amenzile..pe bune vb!!!!! Tara de ***!!!!! bv lui..........imi vine si mie sa ii injur cateodata...dar recunosc nu ma tupeu!! :D

Adytzu_JerrY 31-05-07 21:19

ce sofer...doamne , specimen , mai rar asa ceva ...
dar oricum tare...nu se mai oprea din injuraturi :lol: :lol: :lol: :lol:

manolica76 31-05-07 21:23

pai daca-i bal....bal sa fie...

pHlow 31-05-07 21:24

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 927896)
mie cel mai tare mi-a placut un singur lucru....."cat 6 mil??...dar eu am 2 salariu!! dc omu are si el dreptatea lui.......sunt exagerate amenzile..pe bune vb!!!!! Tara de ***!!!!! bv lui..........imi vine si mie sa ii injur cateodata...dar recunosc nu ma tupeu!! :D

daca ar fi amenzile mici.. ai zice.. eh..asta e.. tocmai d`asta sunt mari.. ca sa te potoleasca. important e ce se intampla cu banii aia .. si d`aia e tara de caca* :P
Greu i-a fost pana la prima pu**, apoi toate veneau de la sine.... se racorea omu in gura politistului.

gajiu_b3l3a 31-05-07 21:26

Foooooooooooartttee taree :)))))))) **** **** **** **** **** ****.. sa`mi sug **** de prost :))))))))))))))))) :)))))))))))))))))) bag pwla in ochii tai :)))))))))))

Bryan 31-05-07 21:46

ii dadeam un ****n in gura de-i cadeau dintii daca ma injura asa

ZoliaT 31-05-07 21:50

ATENTIE

daca el a vorbit asa asta nu inseamna ca va da si voua voie sa faceti acelasi lucru

pastrati un limbaj civilizat in exprimare va rog sau ma apuc de dat infractiuni

tony-fiat 31-05-07 21:55

tupeist omu bv lui :)) asa ramai fara permis

FLORIN CRISTEA 31-05-07 22:05

Parerea mea.....un dobitoc ca multi altii..atata timp cat nu ai fost injurat sau jignit nu ai dreptul sa o faci . Personajul e sub orice critica. Respect pentru el...????....poate de la cei de-o teapa cu el. Nu iti convine il dai in judecata pe politist si cu asta basta. In nici un caz nu te adresezi in halul ala. Un marlan prost crescut . Imi pare rau ca constat ca multi il considera tare...tare prost poate. Mi-ar place sa stiu ca in alte parti e scos din masina cu catuse la maini.

ROSSI 46 31-05-07 22:17

ala care a trucat filmuletzul asta injura de fapt pe totzi pelicanii care il felicita shi totzi care il aplauda merita injuratzi asa..suntetzi nihste simpli latrai shi mogaldani...una la mana k este un film trucat shi repet k va este jignita inteligentza prin aceasta vrajeala dar k pelicanii o halitzi shi o luatzi de buna...in momentul cand un politzist este injurat in secunda 2 suntetzi cu catusele pe mana shi luatzi ani grei de detentzie ptr ultraj...maxime felicitari ptr tzaranul care a injurat in halul asta fara a avea vrun motiv shi 2 la mana aceste film este dedicat celor care il plac pe super soferul cu cohones de camila

All times are GMT +2. The time now is 14:17.

- Copyright 2026 4Tuning