![]() |
Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana
Nu e nici bine ce a facut, dar nici rau pentru ca o mai merita shi ei din cand in cand mai des. Tare sunt curios ce a facut de a luat 20 de puncte de amenda... daca shi-a dat seama careva let me know
|
se poate contesta fara o dovada... chiar ii suge **** militanul... va zic eu din proprie experientza... plus ca il are si pe ala martor:)
|
prea tare gagiu, sa-mi bag p*la, p*la, p*la, p*la, p*la, p*la in p*la mea =))
|
Prea tare gagiul!!!
|
Quote:
|
mie cel mai tare mi-a placut un singur lucru....."cat 6 mil??...dar eu am 2 salariu!! dc omu are si el dreptatea lui.......sunt exagerate amenzile..pe bune vb!!!!! Tara de ***!!!!! bv lui..........imi vine si mie sa ii injur cateodata...dar recunosc nu ma tupeu!! :D
|
ce sofer...doamne , specimen , mai rar asa ceva ...
dar oricum tare...nu se mai oprea din injuraturi :lol: :lol: :lol: :lol: |
pai daca-i bal....bal sa fie...
|
Quote:
Greu i-a fost pana la prima pu**, apoi toate veneau de la sine.... se racorea omu in gura politistului. |
Foooooooooooartttee taree :)))))))) **** **** **** **** **** ****.. sa`mi sug **** de prost :))))))))))))))))) :)))))))))))))))))) bag pwla in ochii tai :)))))))))))
|
ii dadeam un ****n in gura de-i cadeau dintii daca ma injura asa
|
ATENTIE
daca el a vorbit asa asta nu inseamna ca va da si voua voie sa faceti acelasi lucru pastrati un limbaj civilizat in exprimare va rog sau ma apuc de dat infractiuni |
tupeist omu bv lui :)) asa ramai fara permis
|
Parerea mea.....un dobitoc ca multi altii..atata timp cat nu ai fost injurat sau jignit nu ai dreptul sa o faci . Personajul e sub orice critica. Respect pentru el...????....poate de la cei de-o teapa cu el. Nu iti convine il dai in judecata pe politist si cu asta basta. In nici un caz nu te adresezi in halul ala. Un marlan prost crescut . Imi pare rau ca constat ca multi il considera tare...tare prost poate. Mi-ar place sa stiu ca in alte parti e scos din masina cu catuse la maini.
|
ala care a trucat filmuletzul asta injura de fapt pe totzi pelicanii care il felicita shi totzi care il aplauda merita injuratzi asa..suntetzi nihste simpli latrai shi mogaldani...una la mana k este un film trucat shi repet k va este jignita inteligentza prin aceasta vrajeala dar k pelicanii o halitzi shi o luatzi de buna...in momentul cand un politzist este injurat in secunda 2 suntetzi cu catusele pe mana shi luatzi ani grei de detentzie ptr ultraj...maxime felicitari ptr tzaranul care a injurat in halul asta fara a avea vrun motiv shi 2 la mana aceste film este dedicat celor care il plac pe super soferul cu cohones de camila
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning