Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || hori_cutz_tuning vs. no_limits_design || Golf V (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/42533-vt-usergroup-hori_cutz_tuning-vs-no_limits_design-golf.html)

HoricutzWSR 31-05-07 18:01

Re: VT UserGroup || hori_cutz_tuning vs. no_limits_design || Golf V

Quote:

Originally Posted by IonutNFS (Post 927403)
Sincer amundoi au dato in bara cu jantele dar am sa il votez pe no_limits_design

frate...ai auzit de camber??

ra2 31-05-07 18:11

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 927536)
frate...ai auzit de camber??

lasa'l ca el stie doar de nfs:lol: :lol:

shantzu 31-05-07 19:48

vot hori ;)

maf 31-05-07 21:12

idem ace ;)

no limits design 31-05-07 23:10

well suntem pe aproape pana acum hori ... eu am avut idee buna doar k cum au spus shi altzii shi le dau dreptate mashina e km tony ... asta pentru k eu am dat la variations mai mult cyan .... shi mashina ta e clean lokk realizata f bine fara grehseli (de fapt una am vazut eu ... roata fatza e prea inclinata sper interior shi in spate .. nu ma refer la faptul k e prea inafara) .... succes deci hori .......pana pe 6 o sa se adune ceva voturi ...

ra2 31-05-07 23:12

acu 2 zile era 15-2 ptr hori :|

no limits design 31-05-07 23:18

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 928191)
acu 2 zile era 15-2 ptr hori :|

de fapt ieri ...... vad k sunt unii care mi-au apreciat ideea .... shi eu sunt happy .... numa bine de la mine ra2

vlad_VSV 01-06-07 00:05

si vreo 5 fara nici un post :lol:

kraven_4_all 01-06-07 10:10

Quote:

Originally Posted by IonutNFS (Post 927403)
Sincer amundoi au dato in bara cu jantele dar am sa il votez pe no_limits_design

1.mai bine ziceai pe cine ai votat si gata!!...la varsta ta si posturile tale nici nu shtii ce e ala VT!!

2. normal k s-au apropiat voturile din moment ce ne facem reclama si ne rugam de prieteni sa ne voteze pe mess...nu ...no limits design.....

haida k ma bag in vt si yo fratie....am baietii kre`mi lucreaza mashinile....foarte multi prieteni pe forum....deja ..kred k as putea sa ma lupt cu gabi dak e:)..si la voturi il fac:)....(just kidin` gabi`:D...)

dar sa fim serioshi` akuma....vad k se km apeleaza la prietenii din lista de mess...pt cashtigarea poll`urilor.....voi nu vreti sa invatzati`??....k din gresheli invatzati`....nu`mi spune mie k merita lucrarea nu no`limits sa cashtige.......si tata a preferat mashina lu` hori`....no offence...dar va cam jukati vu voturile..si nu`i frumos deloc

shantzu 01-06-07 10:25

cum a recuperat no limitz intr-o zi cam 10 voturi ?
gabi cum procedam ?

dragos2900 01-06-07 13:54

Votat hori_cutz......

no limits design 01-06-07 18:07

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 928655)
1.mai bine ziceai pe cine ai votat si gata!!...la varsta ta si posturile tale nici nu shtii ce e ala VT!!

2. normal k s-au apropiat voturile din moment ce ne facem reclama si ne rugam de prieteni sa ne voteze pe mess...nu ...no limits design.....

haida k ma bag in vt si yo fratie....am baietii kre`mi lucreaza mashinile....foarte multi prieteni pe forum....deja ..kred k as putea sa ma lupt cu gabi dak e:)..si la voturi il fac:)....(just kidin` gabi`:D...)

dar sa fim serioshi` akuma....vad k se km apeleaza la prietenii din lista de mess...pt cashtigarea poll`urilor.....voi nu vreti sa invatzati`??....k din gresheli invatzati`....nu`mi spune mie k merita lucrarea nu no`limits sa cashtige.......si tata a preferat mashina lu` hori`....no offence...dar va cam jukati vu voturile..si nu`i frumos deloc

nu cred k eu sunt cel care apeleaza la cei din lista de mess pentru voturi ....
doar ma dat link shi am rugat pe unii .... shi pe tine de exemplu sa votezi .... nu tzi-am zis sa ma votezi pe mine ci doar sa votezi .......... sau sa itzi zic k uite ce putzin a facut ala sau chestii de genu` .... nu ma consider foarte bun in vt dar nici noob nu mai sunt ........... asha k te rog eu mult numai pune gaza pe foc degeaba
... si sincer nu ma asteptam la o apreciere asha mare a mashinii lui hori .... ... sincer initial m-am gandit shi eu sa ii schimb jantele sa o las ... pleoape shi gata mashina .......... dar m-am gandit k e vorba de un loc in vt shi m-am chinuit un pic sa obtin ceva mai frumos k idee ....... shi dak imi reushea si pe la jante shi unde mai am gresheli ..... era o mashina de nota 9 ...... .... probabil shi atunci v-ar fi placut mai mult mashina lu` hori .... puteam sa fac cea mai mishto mashina facuta vreo data pe forumul asta shi tot nu primeam votul vostru .... k sunt relativ nou pe forum ... bafta la toti

no limits design 01-06-07 18:15

am uitat sa va spun la multzi ani copiilor din voi :D ........ asta e ..... data viitoare am sa fac shi eu vt scurt shi la obiect

kraven_4_all 01-06-07 19:07

am impresia k nu ai fost atent la ce am postat eu mai demult pe la sectiunea de VT...in afara de shantzu si tng`u....kre sunt din ploiesti...pe la VT nu prea mai am tb cu nimeni..apreciez lucrarile unor persoane...pentru k imi plac cum lucreaza....

intreba toata sectiunea de PL....eu sunt un mare CRITIC...si de vt` ink nu m`am apukt dar sincer...mashina ta pare rupta din sf`uri`..nu vreau sa mi`o iei in nume de rau`...doamne fereshte...doar k faza cu messu`..hai sa votatzi...90%...un fel de votatzi-ma pe mine...sa fim serioshi`...

eu imi spun parerile pe fatza....sunt multi kre lucreaza bine...altii kre ink mai scartzaie din kte am vazut......yo critic...asta sunt eu si nimeni nu o sa poate sa ma schimbe...

pe hori nu`l cunosc...dar mashina lui in comparatie cu a ta imi place mult mai mult...:)..imi pare rau asta este parerea mea...stai linshtit...k dak o sa faci o mashina mai mishto k a lu` hori`..pe tine te votez.....yo nu i`am votat pe prietenii mei din pl..knd au avut "battle"..contra la altii.....dc??..pentru k mi s-a parut mai frumoasa mashina altuia dekt a lor...deci yo nu votez cu preferinte..asta incerc sa`ti zic...si mai sunt cativa k mine..nu dau nume(sunt prea putini`:)...)

andrey2003 01-06-07 22:14

pai da.. si il rogi pe unu care e 0 (ZERO) dpdv al Virtual Tuninglului sa voteze la acest poll.. necunoscand si fiind prieten de'al tau.. normal ca te va vota.. parerea mea ca aceste 2 lucrari nu se compara.. in fine.. nu mai zic nimic..

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning