![]() |
Re: VT UserGroup || hori_cutz_tuning vs. no_limits_design || Golf V
Quote:
|
Quote:
|
vot hori ;)
|
idem ace ;)
|
well suntem pe aproape pana acum hori ... eu am avut idee buna doar k cum au spus shi altzii shi le dau dreptate mashina e km tony ... asta pentru k eu am dat la variations mai mult cyan .... shi mashina ta e clean lokk realizata f bine fara grehseli (de fapt una am vazut eu ... roata fatza e prea inclinata sper interior shi in spate .. nu ma refer la faptul k e prea inafara) .... succes deci hori .......pana pe 6 o sa se adune ceva voturi ...
|
acu 2 zile era 15-2 ptr hori :|
|
Quote:
|
si vreo 5 fara nici un post :lol:
|
Quote:
2. normal k s-au apropiat voturile din moment ce ne facem reclama si ne rugam de prieteni sa ne voteze pe mess...nu ...no limits design..... haida k ma bag in vt si yo fratie....am baietii kre`mi lucreaza mashinile....foarte multi prieteni pe forum....deja ..kred k as putea sa ma lupt cu gabi dak e:)..si la voturi il fac:)....(just kidin` gabi`:D...) dar sa fim serioshi` akuma....vad k se km apeleaza la prietenii din lista de mess...pt cashtigarea poll`urilor.....voi nu vreti sa invatzati`??....k din gresheli invatzati`....nu`mi spune mie k merita lucrarea nu no`limits sa cashtige.......si tata a preferat mashina lu` hori`....no offence...dar va cam jukati vu voturile..si nu`i frumos deloc |
cum a recuperat no limitz intr-o zi cam 10 voturi ?
gabi cum procedam ? |
Votat hori_cutz......
|
Quote:
doar ma dat link shi am rugat pe unii .... shi pe tine de exemplu sa votezi .... nu tzi-am zis sa ma votezi pe mine ci doar sa votezi .......... sau sa itzi zic k uite ce putzin a facut ala sau chestii de genu` .... nu ma consider foarte bun in vt dar nici noob nu mai sunt ........... asha k te rog eu mult numai pune gaza pe foc degeaba ... si sincer nu ma asteptam la o apreciere asha mare a mashinii lui hori .... ... sincer initial m-am gandit shi eu sa ii schimb jantele sa o las ... pleoape shi gata mashina .......... dar m-am gandit k e vorba de un loc in vt shi m-am chinuit un pic sa obtin ceva mai frumos k idee ....... shi dak imi reushea si pe la jante shi unde mai am gresheli ..... era o mashina de nota 9 ...... .... probabil shi atunci v-ar fi placut mai mult mashina lu` hori .... puteam sa fac cea mai mishto mashina facuta vreo data pe forumul asta shi tot nu primeam votul vostru .... k sunt relativ nou pe forum ... bafta la toti |
am uitat sa va spun la multzi ani copiilor din voi :D ........ asta e ..... data viitoare am sa fac shi eu vt scurt shi la obiect
|
am impresia k nu ai fost atent la ce am postat eu mai demult pe la sectiunea de VT...in afara de shantzu si tng`u....kre sunt din ploiesti...pe la VT nu prea mai am tb cu nimeni..apreciez lucrarile unor persoane...pentru k imi plac cum lucreaza....
intreba toata sectiunea de PL....eu sunt un mare CRITIC...si de vt` ink nu m`am apukt dar sincer...mashina ta pare rupta din sf`uri`..nu vreau sa mi`o iei in nume de rau`...doamne fereshte...doar k faza cu messu`..hai sa votatzi...90%...un fel de votatzi-ma pe mine...sa fim serioshi`... eu imi spun parerile pe fatza....sunt multi kre lucreaza bine...altii kre ink mai scartzaie din kte am vazut......yo critic...asta sunt eu si nimeni nu o sa poate sa ma schimbe... pe hori nu`l cunosc...dar mashina lui in comparatie cu a ta imi place mult mai mult...:)..imi pare rau asta este parerea mea...stai linshtit...k dak o sa faci o mashina mai mishto k a lu` hori`..pe tine te votez.....yo nu i`am votat pe prietenii mei din pl..knd au avut "battle"..contra la altii.....dc??..pentru k mi s-a parut mai frumoasa mashina altuia dekt a lor...deci yo nu votez cu preferinte..asta incerc sa`ti zic...si mai sunt cativa k mine..nu dau nume(sunt prea putini`:)...) |
pai da.. si il rogi pe unu care e 0 (ZERO) dpdv al Virtual Tuninglului sa voteze la acest poll.. necunoscand si fiind prieten de'al tau.. normal ca te va vota.. parerea mea ca aceste 2 lucrari nu se compara.. in fine.. nu mai zic nimic..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning