![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Arata foarte bine masina... Abia astept sa vad spoilerul spate... Jantele sunt superbe... Prin interior ai de gand sa faci ceva? Si o intrebare: de unde ai cumparat arcurile si la ce bani? Spor la treaba in continuare...
|
coteschwann , masina ai facut`o la Lumina ? :D
|
Topser masina am facut-o la un amic...nu e din Lumina...spatele este in lucru, azi pe fata pun niste proiectoare de Audi,ca asa e modelul.. aaaa, si i-am pus si pleoape, prefer sa ti le arat mai tarziu ca acum am bara stock pe ea si nu arata prea bine,ok!...pana la sf saptamanii astea pun si poza!
mai vorbim! |
Quote:
mai vb! |
B 79 DRX nu stiu daca ti se pare ciudat faptul daca iti voi spune ca in interior ii voi pune piele naturala (scaune,volan,fate de usa...daca te intereseaza am gasit un baiat de treaba la Brasov...550 euro)...si cat mai putine finitii sport, imi place mult ideea BMW:
Exterior sport, interior= comfort+utilitati!....arcurile le-am comandat de pe net si m-au costat 630 ron cu tot cu transport si maine (marti-05.iunie 07) comand suspensie fata+spate sport).....revin cu un link ptr arcuri ptr ca nu mai stiu de unde le-am cumparat...sory! |
arcurile le-am cumparat de pe 4 tuning, sunt alea rorii...eibach_pro_kit
bafta! |
Quote:
|
Quote:
...intre timp am mai pus si pleoape!...o sa pun si poza! |
Quote:
Topicul meu e "CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta" Eventual iti arat scaunele la o intalnire viitoare DaewooCLub. |
Quote:
|
Quote:
Vreau detalii daca esti amabil si indiferent si eventulase la vad pe viu!... Cel mai mult ma intereseaza unde le-ai facut, cat a durat, ce pile,tratata netratata, ca a costat,etc!..vezi tu! Nu ma uita!..astept! |
Am mai facut niste modificari ,postez pozele, vedeti ca vara asta pe 20 iulie la mare este tuning fest, in mamaia spre navodari la hanul piratilor!Va asteptam daca puteti veni!bafta multa!
|
2 Attachment(s)
poze promise, sugestii si comentarii pls!
|
F frumoasa masina, spoilerele mi se par de bun gust si merg destul de bine cu pragurile :)
E bine ca ai schimbat parasolarul, dar genele (parerea mea) nu imi plac. jantele sunt mortale...pica f bine pe ea. Ce nu imi mai place: capacul rezervorului, scoate-i abtipildul ala...eu sunt de parere ca masina sa aiba o linie cat mai curata, fara diverse "chestii" aruncate pe ici-colo. Ii poti scoate si emblemele de pe portbagaj si de pe capota, eu zic ca va arata mai finut fara ele. Incepator? :) E doar parerea mea, nu te supara ca zic ce nu-mi place. Bafta in continuare. |
4 Attachment(s)
WOW! :shock: imi place mult spoilerul spate, nu e chiar comun....cel putin pe Matiz nu mai exista, din cate am observat eu. Intr-adevar are o linie cu praguri cu tot...foarte inspirata alegere!
Cu pleoapele nici eu nu sunt de acord...acopera prea mult din far, si seamana putin cu alte 2 matizuri de pe forum...in fine, oricum nu e rau deloc, per total e frumoasa foc masina! Se vede si garda mai mica la sol...cat a scazut "nivelul" cu noile arcuri? sunt mai rigide decat cele originale? Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme cu tapiteria, nu stiu din ce cauza nu am primit mail de notificare... Daca vii pe 20-22 iulie la Hanul Piratilor la 4tuning fever, vei vedea si scaunele montate si iti voi spune si preturi, tot ce e de stiut...deocamdata iti atasez un catalog cu o mica parte din culori (in special ce m-a interesat pe mine) si o mostra din materialul pe care l-au folosit la scaunele mele. Restul vorbim noi, e mai bine sa le vezi live! Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning