![]() |
Re: Fiat Albea..merge tunat,idei?
si eu m-am razgandit dupa ce mi-am facut niste calcule mai serioase..o voi vinde la anul....Dexter daca ai niste poze cu modificarile sa ne ''clatim'' si noi ochii...cam cat te-a costat toata afacerea si de unde ai luat piesele?numa' bine
|
Quote:
Acu' eu nush ce sa zic, dar pe langa investitia care nu merita facuta , mai e si pretul masinii( dak o cumperi nouo) sincer ma gadesc ca e mai avantajos sa cumperi din targ o masina de 6000-7000 eur iar restu' banilor sa ii investesti in masina sa o faci brici...Oricum Albea e o masina de familie , mi se pare paralela cu tot ce tine de tuning si racing...Cred k din gama Fiat cea mai buna alegere e Grande Punto... |
Quote:
|
Quote:
|
va aparea si in ro noul ''Linea'' si noul ''bravo''...atunci va veni randul alora cu grande punto sa regrete ca n-au asteptat:D:D:D
|
in curand va apare p piata Ro si noul Linea si Bravo...atunci va fi randul celor cu Grande punto sa regrete..:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
scuze pt cei care au respuns la ce am zis dar nu am poje :( (suna cam penal nu) dar intru pe la ca late un cafe pe net :(( pt cei care sunt extrem de curiosi va pot da poza cu jantele (ca se gaseste pe net) si in leg cu spoilerele inca nu stiu cum sa vi le arat (oricum sunt ceva in gen audi - grila mare) :)
|
pai n-ai un prieten care sa iba telefon sa faca poze?!Daca vrei potzi..
|
Nu stiu de ce mi-e teama ca Albea aia e doar "virtuala"!
|
john17 nu e virtuala e mai degraba imaginara ;)
|
Asta am vrut sa spun si eu, doar ca am "voalat" nitel!
|
****[:D). spoilere, praguri, eleron n-am apucat inca sa pun. dar va anunt ca dak vreti sa o aranjati e investitie mare ca sa o faci k-lumea si nu cumva sa fiti *****
pana la urma ai spoilere sau n-ai..sau sunt k cele d Audi sau...sunt putzin confuz..:???: :???: :rolleyes2 incerc sa te cred dar va d k te contrazici singur de la un post la altul..cred ca pana la urma baietzii au dreptate..si fiu-meu' are telefon cu camera si are doar 7 ani..:lol: |
Quote:
|
Cristi..eu acum am vazut ca esti din''street virus''...Brasovean..:lol: :lol: :lol: daca raman cu Albea or sa fie 2 albe(e)..a in Club,
...tu cum ai rezistat sa n-o dai jos din corcodush pe niste suspensii sport sau macar arcuri..eu am plecat la 3 sapt dupa c am cumparat-o k dak nu acum era cu sigurantza cu alte opinci si macar niste arce mai d doamne ajuta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning