![]() |
Re: E46 - Alpina B3 3.3 #131
30 Attachment(s)
Quote:
http://www.thealpinaregister.com/register http://www.alpina-archive.com/?p=7416 Ca o parere, tot respectul pentru cei de la Alpina. Chiar daca masina are 15 ani imediat, eu unul nu am ce sa-i reprosez la niciun capitol, tuning cap coada ca la carte, piesele originale sunt f scumpe. Quote:
Intre timp am mai facut una alta la ea: clipuri noi OEM/fixat montant A, Plastic usa scrumiera nou OEM ( decojit si zgariat ), Capacel lipsa hard top Trusa medicala noua OEM telescoape portbagaj, reparat buton portbagaj ( fire intrerupte la grommet ), cauciucuri noi Continental ContiSport 5 DOT 17,2015, directie facuta fata spate, semnalizari laterale Depo afumate, emblema noua OEM BMW, fixat baterie, CD changer schimbat, unitatea radio desfacuta si adaugat pasta siliconica pe finali, difuzoare medii schimbate cu VIFA Pearless ( cele vechi erau puscate ) cumparat telefonul original V50 cu soft BMW, reparat arcul/uns mecanismul. Schimbat antigel, Schimbat lichid servo, Schimbati rulmentii din alternator Schimbat capac roata lipsa Curatat covorasele interioare Inlocuit suruburi ruginite schimbat ulei, garnitura , filtru cutie de viteze la reprezentanta Etc. |
inca nu s-au inventat cuvintele pt a descrie aceasta masina. arata uimitor! :shock:
|
E masina mea de vis, ma jur.
De la culoare, la motor, de la interior, la jante. Insa, am o mica intrebare, de ce nu ai ramas la sigle Alpina ? |
F. misto trusa de scule. De unde ai achizitionat-o?
|
Foarte frumoasa masina, si foarte multa atentie la detalii. Felicitari!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
--- Ceva poze de pe drum cand am luat-o si una de cand am schimbat filtrul, uleiul si garnitura la cutia de viteze la reprezentanta. |
superba masina.
sa nu o vinzi decat peste 50 de ani pe o suma imensa. |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Nu a mai ajuns in Romania din cauza hotilor si a ingorantilor, nici pe bulgaria nu era o afacere. Pacat, nu meritam asa ceva, lasam sa se bucure altii. Masina s-a vandut in germania, aia pot si merita.
|
Superba masina si cinste ca ai avut una bucata alpina :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning