![]() |
Re: E46 - 318Ci un coupe modest
Salut Vicor,
tin la curent pe cei interesati :lol: Mi-au venit farurile astazi, deocamdata sunt in portbagaj, au angel eyes instalate pe ele, de halogen. Maine merg la RAR si nu vreau sa le schimb astazi ca o sa-mi pun xenon de 55w cu 6000k. Cele stock nu sunt h7 ci cu d2s si nu se potrivesc. Revin :) |
Sunt clare sau mate? :lol:
|
1 Attachment(s)
Acestea sunt farurile :D
|
Cati banuti ?
|
6 meleoane ca nu au reglaj automat. Este manual si nu imi pasa ;)
|
Quote:
|
Multumesc, sper ca pana diseara sa le am instalate, revin cu poze :-P
|
4 Attachment(s)
Au venit farurile.
In prima faza am zis ca innebunesc, nu reuseam sa le reglez si bateau sub masina. Intr-un final am reusit cat de cat sa le reglez si m-am mai calmat, nu le dau retur ;) Am montat xenoane de 55w si 6000K, 165ron cred ca au costat, nu am pretentii, nu sunt foarte scumpe si pe masura si calitatea. Atasez niste poze. |
Quote:
Foarte tare...se pare ca isi fac treaba cu brio si dau si bine pe masina. Eu zic ca la banii astia ai facut o super afacere. Bravos :lol: |
Multumesc dar eu voiam ceva puternic sa zic asa, in poze se vede bine lumina dar in realitate nu e chiar asa, ori sunt eu mai chior :lol:
|
Intotdeauna e loc de mai bine,insa eu zic ca sunt ok. ( cel putin in poze par sa isi faca treaba decent...nu stiu in realitate cum sunt ) :lol:
|
Treci pe la Galati si vezi :D sau cand vin eu pe la Bucuresti
|
Masina a primit astazi folie pe geamuri, 95 spate, 50 fata, ma asteptam sa fie ceva mai deschis pe fata dar tot e bine, pana la primul filtru de politie :lol: . Folia este Global.
|
Quote:
Imi place tare mult nuanta de culoare a luminii! Insa te rog eu din suflet, du-te la un service care are aparatura necesara reglarii farurilor! Bat total aiurea si ii omori pe ceilalti participanti la trafic! Nu te costa mult si o sa ai mult mai putina carne in frigider...;) |
Quote:
Iti imaginezi insa cum este sa ai xenoane fara lupe? Oare ce se intampla? :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning