Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Masini mai proaste pt Europa de Est!? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/4224-masini-proaste-pt-europa-est.html)

LaMishto 25-03-05 11:13

nu te contrazic.. dar hai totusi sa recunoastem.. majoritatea personalului de pe la reprezentante este neserios, mai bine zis nesimtit.. mi se pare absurd sa comanzi o masina de 48k si ei sa iti aduca ce vor.. :roll:

ffocus 25-03-05 12:57

heheh...si-a comandat un prieten un ML acum 2-3 ani....piele...full optin masina...a venit dupa 3 luni...a cazut masina de pe rampa in bot!!!...i-au oferit alta fara piele si argintie...omu nu a vrut....a mai asteptat inca 3-4 luni...a venit alta negra cum vroia el...dar fara piele :lol: :lol: :lol:

LaMishto 25-03-05 13:04

eu in locul lui nu o luam, sinecr.. cumpar ce vreau eu sau ce vrea p**a aluia de la reprezentanta?

ffocus 25-03-05 13:12

dupa juma de an...iti cam bagi p*** si iei ce se gaseste :lol:

LaMishto 25-03-05 13:31

gresit.. ma duc in jermany si caut pana imi ies ochii, imi iau un sh cum vreau, mai ieftin si poate mai bine decat ce aduc astia aici..

florin_cars 26-03-05 12:34

asta asha e, si nu vad de ce unii oameni cu bani continua sa-si cumpere masini noi din tzara, pt ca service-ul oricum e de *** si mai bine iei (dk tot vrei ceva la mai multi bani) un model superior celui preferat dar de dinkolo si sh mai vechi cu 2-3 ani care avand toate actele de service la zi(cum se obisnuieste dinkolo) poti alege pe care o vrei si care nu dupa ce a patit si ce a vaut schimbat.
Iti dai seama k dk a trecut 2-3 ani cu revizii dinkolo si arata bine, se comporta bine la verificare inaintea cumpararii e valabila si pt pretentiile noastre. uneori mai bine cumperi o masina rodata cativa anii dekat una noua, e un lucru de kare putini s-au prins desi nu e un tipar exact.

oricum se stie k dupa 2-3 ani scad preturile ff mult dinkolo, deci e o varianta si asta

SpeedeR 28-03-05 21:59

oricum... la cele germane, opel, mertz, bmw sau VW se intampla chestii dasta?! :roll:

-Alex- 29-03-05 18:27

E foarte adevarat insa nu numai pt RO ci si pt toate tzarile mai sarace , dar asta e vina noastra , noi vrem masini de lux la pretzuri mici.De exemplu Tariceanu importa Renault din Turcia tocmai pentru ca stie ca daca ar aduce din Frantza sau Elvetia ar fi cu 4-5000euro mai scumpe si nu ar cumpara nimeni. Si nu se foloseste o linie speciala pentru Ro asa cum am auzit mai sus ci se baga materiale de proasta calitate si nu se da mare atentzie la o masina(asa cum fac nemtzii , francezii , Italienii etc) , le fac pe banda rulanta.Eu am o Laguna din 1995 adusa din Elvetzia si mai stiu pe cineva cu un Megan cumparat nou din Ro. Ala are probleme la 18.000km pe care eu nu le am cu Laguna la 140.000km.

-Alex- 29-03-05 18:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mms\"
ba mi se pare f normal avand in vedere ca a rulat pe drumurile din Romania, ia sa fi mers cu el 400.000 KM in Germania sa fi vazut ca nu avea nici pe draq. Iar la faza cu componentele ai perfecta dreptate dar aceleasi componente se pun pe toate masinile deoarece aici e mana de lucru mai ieftina, si este si normal. Ce nu ai vazut niciodata Panasonic made in China? Dar dupa cum am mai scris nimeni nu se apuca sa puna pe cele 100 de BMW-uri noi care se vand in Romania pe an niste piese mai speciale decat pe altele. Dupa cum ziceam de multe ori de abia dupa ce se fabrica masina se stabileste clintul sau tara unde va pleca. Dar ma rog fiecare crede ce vrea. Cel putin eu unul pot sa iti spun nu din auzite ci pt ca lucrez in domeniul vanzarilor de autoturisme germane in Romania, si mai mult am fost acolo la fabrica si am vazut cu ochii mei liniile de asamblare cu ies din fabrica si unde stau toate teanc gramada pana se stabileste care unde incotro o apuca.

Trei lucruri vreau sa itzi zic:

1)Cu \"Panasonic made in China\"nu iei curbe , nu dai in gropi si nu te intorci cu frana de mana , asa ca poate sa fie el de oriunde .
2)Toata magaria asta nu este valabila in nici un caz la masinile Nemtzesti(aia sunt oameni , nu isi permit sa fie facutzi de ras)
3)Faza aia ca masinii i se stabilese destinatia dupa ce a fost fabricata este perfect adevarata , deoarece nu este valabila chestia asta numai la Ro. Dar Turcia nu exporta in Italia si nici Italia in Ro.Stabilesc dinainte zonele in care se trimit masinile , in functzie de catzi bani au tzarile alea.

Sint de acord cu tine la o chestie noi avem si \"sosele\" nenica , normal ca nu tzine nici Hummeru , dar oricum noi cu exceptzia masinilor nemtzesti primim numai stifturi.

DASCALUGABRIEL 29-04-05 20:26

masini aiurea

mai baieti (si eventual fete)eu am un exemplu cit se poate de elocvent:exista in bacau un dealer de audi(cibernet).pina aici toate bune(aparent).conform unei surse din interior toate masinile aduse de acest onest dealer sint de fapt REFURBISHED(RECONDITIONATE-)masini care n-au trecut de inspectia finala a producatorului,care in mod normal ar trebui sa aiba un discount considerabil dar de fapt platesti pretul normal.vi se pare normal la un a6 full options sa-ti cada calculatorul de 3 ori in 5 luni sau dupa un an sa incaepa sa se desfaca panourile din interior?
parerea mea e ca am ajuns lada de gunoi a europei,ce refuza vesticii se aduce aici!
cum va explicati ca un laguna produs in franta e cu 38-40% mai scump decit la noi?cum va explicati diferenta de fiabilitate.intradevar conditiile de la noi sint mai dure, dar nici chiar asa!
trageti ce concluzie vreti, n-am facut decit sa-mi exprim o opinie!
acum in final va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

ALXutz 29-04-05 22:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-Alex
1)Cu \"Panasonic made in China\"nu iei curbe , nu dai in gropi si nu te intorci cu frana de mana , asa ca poate sa fie el de oriunde .

Pai daca tu asa te porti cu o masina te mai si miri de ce ai probleme cu ea ? Cred ca in cazul expus de tine nu masina are o problema, ci soferul! bine spunea mms parca, faptul ca dai 50000euro pe o masina nu inseamna neaparat ca poti da in gropi fara mila sau poti da cerculete in voie (in cazul tau) fara sa pateasca nimik!

Quote:

Originally Posted by \"-Alex
Sint de acord cu tine la o chestie noi avem si \"sosele\" nenica , normal ca nu tzine nici Hummeru , dar oricum noi cu exceptzia masinilor nemtzesti primim numai stifturi.

Ai fi surprins sa aflii ca pana si masinile germane au probleme! :wink:

LaMishto 29-04-05 23:10

orice masina are probleme.. dar unele.. :roll: au probleme dupa 5 luni pe care altele nu le au dupa 5 ani.. cam asta era ideea 8)

VectraDTI 29-04-05 23:58

:D Este perfect adevarat.
Cel putin in cazul VW si OPEL, va garantez ca se fac in uzine din afara Germaniei si au ca unica destinatie tarile din lumea a III-a (printre care si Romania :) ).
Daca in Germania nu o sa gasiti decat Opeluri fabricate la Russelheim, in Romania, marea majoritate a modelelor noi sunt fabricate in Cehia. Treaba se poate verifica extrem de simplu - pe seria caroseriei, exista un grup de cifre care indica uzina in care a fost fabricata masina.
Acelasi lucru este valabil si la Volkswagen.
Asta este si unul dintre motivele pentru care am preferat sa imi aduc masinile din Germania, la second hand.

ozzy 16-05-05 18:50

cea mai tare chestie de genu asta mi s-a intamplat la siab, unde fara sa vreau am auzit niste straini (unul era sigur strain), vorbind despre ultimul model de bmw prezentat acolo, nu mai stiu care era....in mijlocul standului mai sus decat restul, si unul dintre ei, care tocmai se dadea jos zice:
\"-it's the same...no changes on the inside.\" sau ceva de genul
adica are acelasi interior ca modelul de dinainte am intels stand pe langa ei si ascultand...
orice mi-ar spune un dealer...bullshit

pace voua

LaMishto 16-05-05 19:29

asta e.. dealerii de la noi dau dovada de nesimtire si neseriozitate.. iti iau banii si apoi pr f*t de nu te vezi..

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning